Smart Social Care отвори врати - най-новата луксозна резиденция за възрастни хора

  • 25 май 2022 14:28

  • 842
  • 0
©

"С уважение към възрастните хора" - това е мотото на най-новата луксозна резиденция за възрастни Smart Social Care, която отвори врати в София. Домът се намира в тих, затворен комплекс с изглед към Витоша, а базата и грижата към любимите ни възрастни хора е от най-висок клас. Тук всеки получава шанса за нови приятелства, контакти, спокойствие, незабавни медицински грижи, арт терапии и дори юридически и финансови консултации.

Здравето на гостите в резиденцията се проследява 24 часа в денонощието с помощта на българските умни гривни Wellky от ново поколение, които проследяват във всяка секунда състоянието на всички показатели на всеки от гостите на дома, включително може да бъде проследено местоположението на човека през последното денонощие. В случай, че гривната не е била на ръката на притежателя си повече от 12 часа, веднага бива установена връзка с помощта на кол център. 

Екипът на Smart Social Care залага на уютна, приятелска обстановка, възможност за незабавни медицински грижи, остеопатия, личен лекар, арт терапии, рехабилитации, културни мероприятия и високо качество на живот. Тук вашите близки могат да получат всички необходими грижи и удобства, а също така и възможността за социални контакти. Резиденцията работи със специалисти, които гарантират отлична грижа за здравето на потребителите. 

Първата инициатива на Smart Social Care е насочена към известни спортисти и хора от областта на изкуствата в напреднала възраст. Резиденцията ще отвори врати за тези от тях, които се нуждаят от висококачествени грижи, но не биха могли да си ги позволят. 

Домът е отворен за всички възрастни хора, както за дългосрочно настаняване, така и за временни грижи в рамките на няколко дни или няколко часа. Smart Social Care - тук знаете, че близките ви получават висококачествен живот и спокойствие.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
842 0

Водещи новини