Благотворителен Галаконцерт на Ротари Клуб София Интернешънъл

  • 26 април 2022 12:00

  • 1249
  • 1
Благотворителен Галаконцерт на Ротари Клуб София Интернешънъл
©

Ротари Клуб София Интернешънъл ни предлага възможността съвместно да подкрепим една благородна кауза.

Ротари е доброволческа, хуманитарна и неправителствена организация с нестопанска цел. Ротари Клуб София Интернешънъл е първият англоговорящ клуб в България вече със 17 години история. Членовете са българи и чужденци, лидери в различни бизнес направления, представители на дипломатически мисии и държавни институции.

Ротари Клуб София Интернешънъл организира благотворителен концерт с млади международни изпълнители на арии от Верди и Вагнер, интерпретирани от Larissa Alice Wissel, акомпанирана от маестро Kleanthe Russo на пиано. Също така красива музика с цигулка и пиано на Моцарт, Чайковски, Паганини и Франк, интерпретирани от Десислава Чолакова на цигулка и Александър Лиалиос на пиано.

Средствата, които ще бъдат събрани от концерта са предназначени за Med-Bul проекти на клуба свързани с осигуряване на транспорт за дарения на медицинско оборудване от Германия и Австрия за български болници и други хуманитарни каузи. Ротари Клуб София Интернешънъл е реализирал подобни проекти за повече от 500 000 евро през годините.

Благотворителният Галаконцерт ще се реализира на 09.05.2022 г. от 19 ч. в Софийска опера и балет. Цената за вход на човек е 60 лв.

(платено съобщение)

Novini.bg
1249 1

Коментари 1

Добави коментар

2022.04.27 | 10:55

1
Уж каймака казва: Дайте да дадем.

Добави коментар

Водещи новини