Слушалки Headpods Pro ANC на BOOMPODS – всичко, за което ушите ти мечтаят

  • 28 юни 2021 13:51

  • 907
  • 0
Слушалки Headpods Pro ANC на BOOMPODS – всичко, за което ушите ти мечтаят
©

Мечтаеш за страхотен звук и искаш да имаш най-добър приятел на тъпанчето, без да изглеждаш като идиот, докато се разхождаш по улицата? Новите слушалки Headpods Pro ANC на Boompods са родени с тази идея. И да, определено стилът им е силно повлиян от съвременните модни и хай-тек тенденции, защото са за капризни (не)деца, които ценят качеството, удобството и перфектния саунд в главата. Има само един начин да разбереш, че това са едни от най-добрите слушалки на пазара днес – като ги притежаваш.

Boompods е световен бранд, фокусиран в създаването на авангардни аудио продукти за почитателите на качествения звук. И го правят добре.

Първото нещо, което ще ти направи впечатление, когато вземеш слушалките Headpods Pro ANC в ръка е, че изглеждат страхотно като дизайн и инженеринг, а меката външна част ги прави неприлично удобни за носене. Всички знаем, че някои слушалки причиняват неудобство и болка в ушите след по-дълго носене, но Headpods Pro ANC определено не са от тях. Плосък дизайн над ушите, напълно регулируеми, адаптирани за всички форми на главата, с първокласни подложки (пак) за ушите, изработени от висок клас пяна възглавнички – това е само част от генетиката, която прави тези слушалки идеални за носене и то през целия ден.

Безжичните Bluetooth 5 Boompods слушалки са с ANC опция за шумопотискане – идеални са за пълно изолиране и игнориране на околни звуци, лоши мисли, натрапници и досадници. Качеството и честотния диапазон ще задоволят всеки капризен и разглезен мозък. Изживей всеки стил музика с Headpods – от Франк Синатра, през Дейвид Гета и дори Metallica и ще се убедиш, че няма какво повече да поискаш. А ако искаш още – усили Boompods звука!

Дизайнът на Headpods Pro ANC е фокусиран и в удобството за съхранение и пренасяне – сгъвай, пъхай в малкия калъф и изчезвай да живееш.

Впечатляващи – това са слушалките Headpods Pro ANC на Boompods. Звучат страхотно, изглеждат страхотно и най-вече са супер удобни и яки за носене. Всичко, от което се нуждаеш вкъщи, в офиса или където и да е навън.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
907 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини