Банка ДСК и Техномаркет станаха стратегически партньори

  • 02 април 2021 17:00

  • 5985
  • 8
Банка ДСК и Техномаркет станаха стратегически партньори
©

В началото на април Банка ДСК и Техномаркет поставиха началото на стратегическо партньорство. Клиентите на една от най-големите вериги за черна и бяла техника в страната вече могат да се възползват от изключително изгодните условия на Банка ДСК при покупката на стоки на изплащане.

За да улеснят максимално клиентите в настоящата динамична обстановка, от Банка ДСК са осигурили възможност за изцяло онлайн кандидатстване за стоков кредит. По този начин всеки потребител може много бързо, лесно и изцяло дистанционно да получи одобрение и да си купи мечтаната техника. В допълнение, въпреки ограниченията, Банка ДСК и Техномаркет са създали условия и за всички, които желаят да получат консултация на място, на открито пред магазините на веригата за бяла и черна техника. Клиентите могат да се възползват от изгодните схеми за покупка на стоки на изплащане от Банка ДСК във всички магазини на Техномаркет в цялата страна.

,,С присъствието на Банка ДСК в една от най-бързо развиващите се вериги за черна и бяла техника – Техномаркет, поставяме началото на едно обещаващо партньорство. Искрено се надяваме, че тази инициатива ще допринесе за увеличение на удовлетвореността на нашите общи клиенти, както и за реализирането на нашата мащабна програма, да се превърнем в пазарен лидер и в сферата на Стоковото кредитиране. Вярвам, че с изключително обслужване на място, гъвкави условия, иновативни продукти, опростен и дигитализиран процес с възможност и за дистанционни продажби, съвсем скоро, освен като традиционен лидер в банкирането на дребно, Банка ДСК ще се позиционира и като доверен партньор на всеки, който има желание да закупи стока на изплащане'', заяви Михаил Комитски, член на Управителния съвет и ръководител "Лизинг и стоково кредитиране" в Банка ДСК.

,,Техномаркет е веригата за черна и бяла техника и електроника в България с най-много магазини - 46 броя. А онлайн магазинът ни и мобилното ни приложение разширяват микса от възможности за пазаруване. Вярваме, че съвместното ни партньорство с Банка ДСК ще даде шанс на повече клиенти да получат възможността по достъпен начин да модернизират домовете си и стандарта си на живот'', каза Борис Захариев, изпълнителен директор на Техномаркет.

По повод старта Техномаркет и Банка ДСК са разработили нов съвместен продукт, който се предлага за първи път на българския пазар. Банката предлага специален кредит за мобилни апарати с по-ниски месечни вноски за първите 12 месеца от заема. Всички преференциални условия и промоции на Банка ДСК, клиентите на Техномаркет могат да разгледат и прочетат в подготвените информационни материали, които са доставени във всички обекти на хипермаркета.

Допълнителна информация за Стоково кредитиране на Банка ДСК: https://dskbank.bg/индивидуални-клиенти/кредитиране/стоков-кредит

Допълнителна информация за Техномаркет: https://www.technomarket.bg/

Novini.bg
5985 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
30 години едно и също....

2021.04.04 | 17:48

8
по другарски, като едно време в дс........

2021.04.04 | 02:09

7
Я питай ги колко милиона изгърбиха от спестовните книжки на хората след 10 ноември 1989та
Бунтата

2021.04.03 | 13:58

3
Все крадци и измамници!!!!

2021.04.03 | 23:57

6
Джаскат на черно пичовете и после казват че ти крадеш
Митко

2021.04.03 | 22:04

4
Много добро партньорство за по лесно чистене на пари.

2021.04.03 | 23:56

5
Ако искаш дай да ти изпера малко, така и така плащаш само данък смет xhaxha
Защото!

2021.04.03 | 07:20

2
Защото този Борисчо Захариевчо много си е повярвал ,че разбира нещата и накрая скапва всичко до което се е докоснал,всички техни партньори ги напуснаха ,на ДСК успех
Така

2021.04.03 | 06:32

1
Както гледам , много е слаба дейността на Техномаркет - защо не знам?

Добави коментар

Водещи новини