WINBET разширява географията на своята дейност и вече предлага услугите си и в Италия

  • 18 февруари 2021 16:00

  • 349
  • 0
WINBET разширява географията на своята дейност и вече предлага услугите си и в Италия
©

Водещата българска гейминг компания WINBET разширява своето международно присъствие и вече започна да предлага висококачествено онлайн гейминг забавление в Италия чрез сайта winbet.it.

Любителите на стойностното онлайн забавление в Италия вече имат достъп до онлайн казино със стотици слот игри и най-търсените и популярни игри с карти с атрактивни джакпоти. Секцията със спортни залози на сайта предлага събития и пазари в над 20 вида спорт, залози „на живо“, електронни спортове, както и залози за специални събития, като например реалити ТВ формати. Набиращите все по-голяма популярност виртуални спортове са представени с футбол, гонки с кучета, конни надбягвания, колоездене и моторни спортове.

В съответствие с най-добрите традиции на WINBET, сайтът предлага разнообразни и изключително привлекателни начални бонуси за нови играчи, както и различни турнири с възможности за допълнителни печалби, като палитрата от
възможности за играчите на сайта winbet.it непрекъснато ще бъде разширявана с игри от водещи производители и още специални предложения.

При създаването на сайта е обърнато специално внимание на сигурността на разплащанията и съхранението на личните данни на потребителите. От 9:00 до 21:00 клиентите на сайта разполагат с възможност за live chat с експертите на WINBET в случай на въпроси и затруднения. Сайтът е лицензиран от италианската Агенция по акцизите, митата и монополите и е достъпен за игра единствено за играчи от Италия и други държави, в които това е разрешено.

Пазарът в Италия е наситен и силно конкурентен, но успехът на WINBET в България и в други страни ни дава самочувствието, че можем да предложим на публиката и играчите в Италия едно по-различно и наистина качествено и вълнуващо гейминг преживяване. На наша страна са годините опит, натрупан от WINBET на различни пазари в няколко държави, както и на доверието и уважението, с което се ползва марката сред потребителите, коментира Цветомир Крумов, ръководител "Операции" на WINBET Италия.

Стартът на winbet.it e поредната стъпка в развитието на компанията, чиято марка вече е позната сред потребителите в шест държави – България, Румъния, Сърбия, Хърватска, Танзания и Италия.

Последвайте канала на

Novini.bg
349 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини