Нова година – нови планове

  • 19 декември 2020 09:38

  • 639
  • 1
Нова година – нови планове
©

Нова година – нов късмет! Особено днес това послание носи нова надежда и очакване за промяна, от която всички имаме нужда. Отправяме с нетърпение поглед напред и се подготвяме да посрещнем следващите 365 дни, в които ще правим нови планове за нас и близките ни.

Традиционно на прага на всяка нова година си правим равносметки за отминалата и даваме обещания за следващата – да се запиша на обучителен курс, да прочета поне 10 нови книги, да спортувам повече, да заведа семейството си на любимо или ново място, да забавя темпото, да довърша моя малък или голям бизнес проект...

Желанията са различни, както сме различни и всички ние. Новата година идва с нови възможности, нови емоции, среща ни с нови хора, но как ще реализираме плановете си зависи до голяма степен от нас и нашата упоритост. Понякога имаме нужда и от малко подкрепа. Желанията не трябва да чакат и да се отлагат във времето, затова Пощенска банка ни предлага нова кредитна програма „СЕГА“, с която бързо да реализираме всички свои планове – от малките до големите.

ЕКСПРЕСНО ФИНАНСИРАНЕ ЗА ПОВЕЧЕ УДОБСТВО

Няма по-добро време от последните дни на годината, за да запишем всички новогодишни обещания, които си даваме, и наистина да ги изпълним. Добрата новина е, че сега можем да се възползваме от иновативно и експресно банково кредитиране. С новата кредитна програма „Сега“ на Пощенска банка можем да получим бързо потребителски кредит, предварително одобрение за жилищен кредит или да ни бъде издадена нова дебитна или кредитна карта. Тя е разработена специално за всеки от нас, който предпочита нещата да стават тук и сега, без да ги отлага във времето. Време е за действия!

ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ ЗА ГОЛЕМИТЕ И МАЛКИТЕ ОБЕЩАНИЯ

Чрез опцията за експресно разглеждане можем да заявим и получим потребителски кредит от 5 000 до 50 000 лева само до 3 работни часа. С него можем да сбъднем новогодишните си желания. Те често може да са по-големи от предвиденото и да включват по-мащабни промени – покупка на нова кола, развитие на бизнеса или стартиране на нов, ремонт на дома или цялостно освежаване. А понякога в дългия ни списък, отлаган във времето, стои и покупката на нов дом.

ЖИЛИЩЕН КРЕДИТ ЗА МЕЧТАНИЯ ДОМ

С програма „Сега“ отговорът за предварителното одобрение за жилищен кредит при минимален размер от 60 000 лв. и експресна пазарна оценка на имота идва до 8 работни часа. В допълнение получаваме и пакетна програма за комплексно банково обслужване, която ще ни осигури преференциални условия за банкови продукти и услуги, както и безплатно интернет банкиране. В специализираните Центрове за жилищно кредитиране на банката ще можем да получим експертна консултация и оферта спрямо нашите нужди и изисквания.

КРЕДИТНА КАРТА ЗА БЪРЗО ПРАЗНИЧНО ПАЗАРУВАНЕ

Остават няколко дни до Коледа, а коледният шопинг е мисия, която изисква специално време и организация, като всеки спечелен час за почивка и топъл шоколад е безценно предимство. Само с едно посещение в банков клон, имаме възможност да получим отделно или към всеки потребителски или жилищен кредит нова дебитна карта в рамките на 15 минути и нова кредитна карта до 1 час. Не бива да забравяме, че пазаруването с карта онлайн е не просто удобство, а един от най-лесните, бързи и приятни начини да намерим точно онова, от което имаме нужда, като всяка коледна покупка пристига на предпочитаното от нас място.

Можем да следим наличността на сметката си по всяко време онлайн. Освен това с услугата „Покупка на равни месечни вноски“ можем да разсрочим вече направени плащания с кредитната си карта на 3, 6, 9 или 12 равни месечни вноски. А колкото по-често плащаме със своята карта Mastercard и Visa при избрани партньори на банката, толкова повече бонус точки събираме по програмата за лоялност „Моите награди“.

Повече информация за програма „Сега“ има и на сайта www.postbank.bg.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
639 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
4ерна то4ка

2020.12.19 | 13:10

1
коя нова година ? времето е спряло ние от една година спим

Добави коментар

Водещи новини