Mall of Sofia подкрепя хората в нужда с инициативата "Доброто в сърцето на града"

Mall of Sofia,  Двунационалната търговска камара България-Израел (BCCBI) и организация „Аз обичам България” дават началото на инициативата „Доброто в сърцето на града“ и отправят покана към всички да се включат. Подкрепяйки различни каузи, търговският център ще помогне на хора и малки бизнеси в нужда в сложните времена на 2020 г. с твърдото убеждение, че да правиш добро не е еднократен жест, а осъзната гражданска позиция на отговорност към обществото. 

От ноември месец нататък Mall of Sofia, BCCBI и „Аз обичам България” ще партнират с различни организации с нестопанска цел, за да реализират инициативата „Доброто в сърцето на града“.

Акцент сред разноликите каузи е партньорството със „ЗАЩОТО СМЕ ХОРА“ за осигуряване на храна за нуждаещи се. От 14 ноември всеки може да закупи пакетирани хранителни продукти по списък, публикуван на сайта на търговския център, и да ги занесе на събирателния пункт в Mall Of Sofia на ниво -2. В предколедния период от 21 до 23 декември на специално обособено място ще бъдат раздавани на нуждаещите се пакети от събраните продукти.

Клиентите на търговския център ще могат да подкрепят младите таланти от Националната художествена академия, като разгледат и закупят техни творби.

Асоциация на родителите на деца с увреден слух ще представи на клиентите на търговския център най-често срещаните митове за хората с увреден слух и ще ги запознае с езика на жестовете.                                          

С благотворителна цел ще бъдат предложени Коледни сувенири, изработени от деца с увреден слух.

НПО „Операция: Плюшено мече“ също ще намери своята подкрепа на територията на мола, за да допринесе за подпомагане на деца в неравностойно положение.

Повече информация за инициативата можете да намерите на сайта на търговския център https://mallofsofia.bg/

(платено съобщение)

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Медия и реклама

още

Анкета

Ще падне ли още цената на биткойна?

Ще падне ли още цената на биткойна?

Избрано от Интернет