Започва виртуалното първенство по футбол на България WINBET e-football League, остава 1 ден да се запишеш

От 5 октомври до 29 декември 2020 г., любители, професионални състезатели по електронни спортове и знаменитости ще премерят сили в специално разработената платформа, базирана на играта Pro-Evolution Soccer 2021 (PES21) за PlayStation 4, за да спечелят Купата на WINBET e-football League.

Зa първи път, състезателите в подобен турнир у нас ще могат да играят с отборите и играчите от Първа и Втора на българското футболно първенство, представени със своите оригинални екипи и емблеми, както и с "класически" състави от играчи от различни исторически периоди в историята на клубовете.

Записванията за участие в WINBET e-football League започват от днес на официалната интернет страница на турнира www.efootball.bg и ще приключат на 14 октомври, като право на участие имат всички желаещи, навършили 18 години. Необходимо е участниците да разполагат с конзола за игра PlayStation 4 и PES21, с български акаунт на PSN и с абонамент PlayStation +.

Мачовете от WINBET e-football League започват на 15 октомври като най-интересните срещи, плейофите и финалният мач ще бъдат излъчени в Sportal.bg. Най-важното от WINBET e-football League ще може да бъде проследено и в официалния YouTube канал на турнира (WINBET eFootball League 2020).

Подробна информация за правилата за участие и провеждане на турнира е налична на официалната страница на WINBET e-football League, www.efootball.bg.

Коментари

  1. 2020.10.14 | 02:00
    Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com
  2. 2020.10.13 | 17:39
    Майката на съседа ми прави 69 долара / час в интернет. Тя е съкратена в продължение на 6 месеца, но миналия месец заплатата й е била 13047 долара, само че работи в интернет за няколко часа. използвайте тази връзка ,,, ===>>> Smartlife3.com/
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Медия и реклама

още

Анкета

Има ли съкращения на вашето работно място?

Има ли съкращения на вашето работно място?

Избрано от Интернет