Международно признание за Black Ram Whisky в Лондон

Black Ram Whisky спечели златен медал в своята категория на престижния международен конкурс „Global Travel Retail Masters“ 2020.

В тазгодишното издание на форума, който се проведе в Лондон, взеха участие множество производители на уиски от стотици държави от целия свят, като всяка една от предложените напитки беше оценявана от компетентно жури, натоварено с нелеката задача да излъчи най-добрите на международната сцена, съобщава организаторът на форума – специализираното британско списание. „The Spirits Business".

Това е единственото състезание за професионална "сляпа" дегустация, което използва напълно независими съдии, които са необвързани с каквито и да било брандове. Традиционно дегустациите на конкурса преминават под строг контрол, пълна прозрачност и прецизен регламент. Всяка проба се тества на сляпо от експертите, а оценките се дават на база множество показатели, на които трябва да отговарят напитките, за да получат медал.

Black Ram е лидер на пазара на уиски в България и продължава да увеличава пазарния си дял. Отлежава минимум три години в дъбови бъчви. Отличава със златистожълт цвят с фини кафяви оттенъци, приятен аромат на дъб и малц и леки опушени тонове. Напитката се е наложила, както със своите вкусови качества, така и с уникалния си външен вид.

Black Ram Whisky се радва на огромен интерес не само у нас, но и в чужбина. Изнася се за държави от Средния изток, Южна и Източна Азия, Китай, Хонг Конг, Сингапур, Западна и Източна Африка, Балканите и продължава да завладява все повече нови световни пазари.

(в материала има продуктово позициониране)

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Медия и реклама

още

Анкета

Страхувате ли се за работното си място в условията на пандемията?

Страхувате ли се за работното си място в условията на пандемията?

Избрано от Интернет