Грандиозно начало за есенния сезон на NOVA с „Игри на волята: България“

Впечатляващо начало за един от най-силните и амбициозни телевизионни сезони на NOVA даде стартът на дългоочакваното приключение – риалити форматът „Игри на волята: България“ тази неделя. В първия епизод на предаването зрителите имаха възможността да се запознаят с новите 24-ма участници, както и да станат свидетели на първите зрелищни битки за капитанското място в племената на Рибарите, Жътварите и Ловците.

В първата седмица капитанът на Рибарите, които черпят сила от дълбините на морето и живеят в ритъма на приливите и отливите, ще бъде гражданският пилот Ивайло, които се справи най-прецизно и бързо с изпитанията. В племето на Жътварите – гордите потомци на хората, които превръщат трънливата пустош в райска градина, лидерската позиция заслужено спечели инфлуенсърът Ивана. В лицето на каскадьора Ваня, женско водачество в първата седмица ще има и при отбора на Ловците – първите, които покоряват природата и подчиняват зверовете на своята воля.

Според данните на пийпълметричните агенции вторият сезон стартира с 51% по-висок аудиторен дял спрямо премиерата през 2019 година и достигайки до 1,7 милиона зрители, печели титлата на най-предпочитан епизод от всички излъчвани досега.

Още по-впечатляващи са данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент България спрямо втората по гледаемост телевизия. Аудиторният дял на „Игри на волята“ сред зрителите в активна възраст през вчерашната вечер е повече от два пъти по-голям спрямо бТВ по същото време.

Тази вечер предстои първата териториална битка на арената, която ще изправи състезателите до ръба на физическите им възможности. В нея ще стане ясно как и къде ще живее всяко племе през следващата седмица.

Спечелилите надпреварата ще се радват на лукс и изобилие от храна и условия в Резиденцията. Племето, заело втората позиция, ще се отправи към Стопанството, където трябва да се грижи за прехраната си. Последното място в битката ще осигури на загубилите най-трудното предизвикателство – Дивата река. Там участниците ще се борят със суровите условия на природата, опитвайки да намерят храна и да изградят сами подслон.

Не пропускайте да видите оспорвания сблъсък тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Коментари

 1. 2020.09.07 | 18:50
  Инфатили
  1. 2020.09.07 | 20:26
   инфаНтили, неграмотнико!
 2. 2020.09.07 | 18:49
  bg-biblioteka.blogspot.com
 3. 2020.09.07 | 18:14
  Кой гледа тая простотия? Хората гледат само фермата , тия манипулират само , като социологическа агенция преди избори.
 4. 2020.09.07 | 17:23
  чиста евтина реклама, само домус.бг могат да рекламират домус.тв
 5. 2020.09.07 | 17:23
  Мамичката ви, и на малоумнато продукция! Съсипвате природата, бе боклуции! #negledamnova
 6. 2020.09.07 | 17:06
  И кое му е грандиозното начало?? Май сами се величаем,
 7. 2020.09.07 | 17:05
  Имам торта ъъъъъ сахар
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Медия и реклама

още

Анкета

Бихте ли станали доброволец в COVID отделение, за да подпомогнете семейния бюджет?

Бихте ли станали доброволец в COVID отделение, за да подпомогнете семейния бюджет?

Избрано от Интернет