Ресторант „Сезони“ в Hilton Sofia отваря врати на 9 май

  • 08 май 2020 11:57

  • 1056
  • 5
Ресторант „Сезони“ в Hilton Sofia отваря врати на 9 май
©

В условия на неочакваните предизвикателства за здравето на обществата по света, поради разпространението на COVID-19,  превенцията, безупречните практики и устойчиви решения за хигиена стават все по-значими.

В тази връзка Hilton Sofia прилага най-новата програма Hilton CleanStay, която обединява технологични, методични и продуктови нововъведения, с които  в хотелите си по цял свят международната верига Hilton изпреварва тенденциите, навлизащи в сектора. За постигане на оптимален комфорт и спокойствие за гостите си, като най-високата категория хотели, интернационалната верига Hilton си сътрудничи с Reckitt Benckiser и с Mayo Clinic, заедно с които разработва и прилага процеси за завишена сигурност на хигиената, включително чрез постоянно надграждане на уменията на екипите и повишаване на квалификацията им.

Високият стандарт на хигиена и санитарна грижа, който Hilton Sofia следва по принцип, се осъществяват още по-интензивно и чрез прилагане на утвърдените вече нови  мерки на бранда, обучение на персонала и постоянен контрол. Основен акцент е развитието на политиката за безопасност и безупречна чистота през целия престой на гостите във всяка една зона на преминаване в  хотела. Наред с това, от 9 май отваря врати терасата на ресторант „Сезони“, където спазване на сигурността за здравето на посетителите е  отвъд изискванията на противоепидемичните мерки. Масите са поставени на разстояние от 2 и половина метра една от друга, а откритата тераса създава усещане за свежест, с естествен дъх на пролет.  Тази обстановка осигурява на гостите не само комфорт и лично пространство, но и ще добави така необходимата безопасност и сигурност по време на техния престой.  Специално за пролетта ресторант „Сезони“ в Hilton Sofia разработи ново меню, включващо ястия както от международната кухня, така и на местни кулинарни изкушения с впечатляваща презентация. Ресторантът е отворен 7 дни в седмицата от 06.30 до 22.30 часа и предлага целодневно хранене в приятна атмосфера. Гостите могат да се възползват и от безплатен паркинг по време на своя престой.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
1056 5

Коментари 5

Добави коментар

2020.05.08 | 14:31

4
Аз на парис хилтан да и правя масаж в студито искам
докато се случи -

2020.05.08 | 15:22

5

САМОМАСАЖИРАЙ СЕ, но не прекалявай...

Гост

2020.05.08 | 13:24

3
Отваря врати на 9 Май или отвори врати на 8 Май?

2020.05.08 | 13:02

2
как отвори , като днес е 8-ми
гнус

2020.05.08 | 12:46

1
интериорния им дизайнер да си подаде оставката

Добави коментар

Водещи новини