Visa и foodpanda стартират обща инициатива

  • 23 април 2020 15:10

  • 747
  • 1
 Visa и foodpanda стартират обща инициатива
©

Visa и foodpanda стартират обща инициатива, в подкрепа на безконтактните и безкешовите плащания, които международната платформа за доставки на храни и стоки предлага на своите клиенти. Кампанията е активна в периода 15 април-14 май.

Всеки клиент има възможност да получи 15% от сумата на поръчката обратно по картовата си сметка при покупка на стойност минимум 10 лв., осъществена през сайта или приложението на foodpanda и при плащане със своята карта Visa.

Отстъпката от всички направени поръчки се натрупва в рамките на 30 календарни дни считано от началото на промоцията и се получава като пари обратно по картата в срок до 14 юни.

От скоро освен вкусно хапване, foodpanda предлага разнообразен набор от различни по вид стоки от редица магазини. Потребителите могат да намерят разширена гама от артикули, включващи хранителни стоки и стоки за дома, дребна техника, козметични стоки, цветя, бебешки храни, зоо храни и аксесоари, магазини за подаръци, дрогерии, книжарници и др.

С това разширение foodpanda увеличава броя на възможностите, от които клиентът може да избира и поръчва. Доставката ще бъде осъществявана в рамките на час от приемане на поръчката.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
747 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Аха

2020.04.23 | 17:10

1
А платена ли е рекламата или?

Добави коментар

Водещи новини