Да сбъднеш мечтата на талантливо дете - добрите дела тази Коледа зависят от теб

По Коледа стават чудеса и тази година една специална инициатива успя да стопли сърцата ни. Тя е жест в името на доброто и талантите и се подкрепя от Coca-Cola. Идеята на #СбъдниКоледа е да накара хората да повярват, че заедно могат да постигнат повече.

А ние сме сигурни, че това е печелившият модел за правене на добро! Защото, когато сме заедно – магията се случва.

Тази Коледа Coca-Cola и foodpanda обединяват сили в името на доброто. Заедно с партньорски ресторанти, на платформата на foodpanda се отделя специална секция с менюта с храна и напитки на Coca-Cola. Удобно, но нищо ново, нали? Ето тук идва коледната магия, която истински изненада екипа ни!

Coca-Cola и foodpanda ще даряват 1 лев за всяко поръчано коледно меню #СбъдниКоледа за стипендии към програмата „Скритите таланти на България“.

„Скритите таланти на България“ e целогодишна менторска програма на „Операция Плюшено Мече“, която помага на талантливи младежи, лишени от родителска грижа или от социално слаби семейства, да получат шанс за професионална реализация. По време на тази програма те имат възможност да развият своя талант, да продължат образованието си и да получат шанс за един по-добър живот.

"Вярваме в чудеса, а и ще положим много усилия каузата ни да докосне сърцата на хората. Амбициозната цел, която сме си поставили е да достигнем 20 000 коледни менюта, които се равняват на дарение от 20 000 лева. Тази сума ще осигури целогодишна стипендия за трима таланти", издават от екипа на Coca-Cola.

Вижте кои са талантите, които имат нужда от нашата подкрепа в това видео:

Това са те:

Стивън от Пловдив, който твори чудеса в стил манга и иска да нарисува по-цветното си бъдеще с участието ви в програмата. До него – Радослав от Габрово, за когото няма тайни във футбола и не иска да остане на резервната скамейка. Следва Северина, която мечтае да преподава народни танци на деца, като с танцова стъпка води бъдещето си смело напред. Това са само част от талантите, разчитащи на нашата подкрепа.

Подкрепете ги и вие! Защото заедно постигаме повече. #СбъдниКоледа.

Повече за инициативата можете да намерите на www.plushenomeche.org, а ако се чудите какво да поръчате за обяд тук са специалните ни коледни менюта – www.foodpanda.bg

Имате време до 31 декември! Не ви ли се хапва нещо наистина вкусно? Поръчайте и ще направите едно добро. А когато много хора се обединят в правенето на добро, накрая то побеждава! Вярваме в това!

(в материала има продуктово позициониране)

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Медия и реклама

още

Анкета

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Избрано от Интернет