Apple Pay идва при клиентите на Fibank

05 ноември 2019 15:11

Apple Pay идва при клиентите на Fibank
©
417 4

Fibank (Първа инвестиционна банка), в сътрудничество с Mastercard, предлага на своите клиенти възможността да ползват услугата Apple Pay. Благодарение на нея всеки клиент на банката, притежаващ дебитна или кредитна карта Mastercard, може да я добави към Apple Wallet и да извършва бързи, удобни и сигурни мобилни плащания.

Сигурността и поверителността са в основата на Apple Pay. Когато използвате кредитна или дебитна карта с Apple Pay, действителните номера на карти не се съхраняват на устройството, нито на сървърите на Apple. Вместо това на картата се присвоява уникален номер, който е криптиран и се съхранява в защитения елемент на устройството ви. Всяка трансакция се оторизира с еднократен уникален динамичен код за сигурност.

Apple Pay се настройва лесно, като клиентите продължават да ползват всички бонуси и предимства, предлагани от кредитните и дебитни карти. Apple Pay се поддържа от iPhone SE, iPhone 6 и по-нови версии, както и от Apple Watch.

Пазаруването в приложения и сайтове, приемащи Apple Pay, е лесно с Touch ID или просто с двукратно натискане на страничния бутон и поглеждане към вашия iPhone X, за да удостоверите плащането с Face ID. С Apple Pay вече не е необходимо да попълвате дълги формуляри, нито многократно да въвеждате информация за плащане и доставка. Когато купувате стоки и услуги чрез приложения или в Safari, Apple Pay работи с iPhone 6 и по-нови версии, iPhone SE, iPad Pro, iPad (5-то поколение), iPad Air 2 и iPad mini 3 и по-нови. Можете също да използвате Apple Pay в Safari на всеки Mac, произведен през 2012 г. и по-късно, работещ с macOS Sierra и да потвърдите плащането с iPhone 6 или по-нова версия, с Apple Watch, или с Touch ID на новия MacBook Pro. Можете да дигитализирате вашата карта през Apple Wallet или през регистрирано мобилно устройство в приложението My Fibank.

За повече информация за Apple Pay, посетете: https://www.apple.com/bg/apple-pay/

(платено съобщение )

Novini.bg
417 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Бивш клиент

2019.11.08 | 10:26

4

От както този наглец от фи банк съсипа ски спорта на Витоша като ликвидира зелената писта и лифтовете аз си изтеглих парите и не стъпвам там. Разбира се държавата отново даде нещо под аренда за да бъде съсипано и няма наказани до този момент. Сякаш лифтовете са му бащиния на това селско мекере Цеко Цеков.

Lissa

2019.11.05 | 19:14

3

Най-добрите оферти за мъже! красиви момичета ви очакват на --- www.XXdate.pw

vesko petrov

2019.11.05 | 17:21

2

От кога чакам това да се случи в България. Еййй, доживяхме, браво

Натали

2019.11.05 | 16:47

1

Не само бързо, но и сигурно плащане

Добави коментар

Водещи новини