Кошлуков за скандала със Сидеров в БНТ: Резил!

Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков определи случилото се снощи в предаването "Референдум" като "резил". Той обеща да компенсира ощетените участници в предизборната дискусия с каквото е възможно.

БНТ няма да търпи подобно отношение и поведение в ефира, подчерта Кошлуков.

Припомняме, че в  началото на предаването лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, който е и кандидат за кмет на столицата нападна Юлиан Ангелов от ВМРО с обвинения, че участва в управлението от името на ДПС. Двамата размениха обидни реплики и това попречи на нормалното протичане на дебатите и предаването, като дори се наложи то да бъде прекъснато за няколко минути, а в студиото влязоха и служители на реда.

Това беше първото и последно участие на г-н Сидеров в тази кампания в ефира на БНТ. Докато ние не получим официално извинение от г-н Сидеров, което ще разгледаме, аз моля най-учтиво колегите да не канят г-н Сидеров. Всъщност не моля, а разпореждам, за да се знае чия е отговорността за това решение. Докато съм генерален директор на БНТ няма да търпим подобно отношение и поведение в ефира, заяви Кошлуков.

Той каза, че този брой на "Референдум" няма да бъде повторен и предаването ще бъде свалено от сайта на телевизията.

Предпочитам да платя глоба, отколкото да допускам подобно нещо повторно, допълни Кошлуков.

Генералният директор на БНТ поздрави водещата на "Референдум", както и екипа на предаването, които, по думите му, се справили със ситуацията и не са прекратили ефира. Кошлуков поднесе извиненията си на политическите партии, участвали в дебата снощи, както и на зрителите на Националната телевизия.

 

Коментари

 1. 2019.10.08 | 15:43

  и юлиан ангелов трябваше да бъде отстранен ,той даже по-вече отне от ефирното време на другите участници в сравнение със сидеров ОСОБЕНО ЗА ОБИДНИТЕ МУ ДУМИ КЪМ СИДЕРОВ,ЧЕ Е ДОШЪЛ ОТ НЯКОЯ КРЪЧМА .... КОШЛУКОВ ПУСНЕТЕ ЗАПИСА И ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ КОЙ КОЛКО МИНУТИ И СЕКУНДИ ГОВОРИЛ

 2. 2019.10.08 | 13:05

  Кой от вас, които плюете по Кошлуков , е по-умен от него????

 3. 2019.10.08 | 13:02

  За кошлуков!!!

 4. 2019.10.02 | 12:36

  Браво на Сидеров ! БНТ е клоака , обслужваща соросоидната престъпна власт ! Кошлуков е боклук на боклуците , завербуван от янките доносник и агент ! Предател на заплата при Сорос - враг на България !

  1. 2019.10.08 | 08:44

   е завербуван от американците ще е много добре. Такива като сидериста отдавна да са по затворите. Но не е . Кошлуков изхарчи маса пари на СДС на времето и стана първа червена болшевисшка утрепка.

 5. 2019.10.07 | 19:07

  Всички пълзьовци влезли през задната врата на някакъв пост и непритежаващи нужните качества за него се самовъзнасят и се държат като тая цветарка Кошлуков.

 6. 2019.10.07 | 15:14

  А средният пръст, дето показа е ефир- това не е ли резил???!!! Как е възможно такъв тъп и груб човек да е ген директор на БН Т???

 7. 2019.10.05 | 22:55

  Г - н Кошлуков вярно ли е , че БНТ има омбудсман ? Тази щатна бройка ме разсмя , вероятно и говорител сте си назначили !? Това е модерно , ВСС също си имат говорител , нали има бюджет , да му мислят хората на чиито гръб се формира .

 8. 2019.10.02 | 12:45

  такова самочувствие, СДС е в кенефа още след Костов, защо тоя седесарски глист се подава от там...

  1. 2019.10.04 | 14:57

   Горкото амбициозно грандоманче-недоносче, 30 години чака и завижда на аверите си, че някои получиха диктаторски места, и ... най-после допълзя... При първия удобен случай се развихри като боклучива провинциална буря...
   "Аз разпоредих"!!!??? КОЙ СИ ТИ БЕ!
   Където отидеше, все се бягаше. От СДС в НДСВ, от НДСВ - в "Ново време", а за всеки случай и програмен директор на ТВ "Алфа".
   А сега - вече гендир, и вижте му подпухналите очички - ще изскочат от орбитите от самодоволство и надменност.
   ЕЙ, човечЕ, Народът ти плаща заплатата и само той единствено може да разпорежда!!!
   Затова си събирай кашона (няма да ти е тежък, слава Богу, за кратко си)

 9. 2019.10.02 | 12:53

  Сидеров си получава заплатата в рубли. Това и на дечицата е ясно. Само рубладжиите по форумите плачат заради него като вдовица за уй.

  1. 2019.10.04 | 14:28

   че ти плачеш за ... онуй.
   Само пълен простак и сексуално неспособен може да употребява такива думи на всеуслишание, и майка ти, ако е грамотна, ги чете бе, отрепко.
   Така мислиш, че имитираш мъж ли, бе. Пфу.

 10. 2019.10.04 | 12:48

  Получи се така: както комунистите станаха най-големи демократи след 10 ноем. 1989 г.,така и Кошлуков, на който, ако Сидеров не му беше издал удостоверение за уж стаж в телевизията, сега нямаше да е директор на БНТ. Храни куче да те лае.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Медия и реклама

още

Анкета

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Избрано от Интернет