25 номинации за наградите на КРИБ, които ще бъдат връчени на Петия годишен бал на бизнес организацията

Връчването на големите награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България „КРИБ - КАЧЕСТВО, РАСТЕЖ, ИНОВАЦИИ ОТ БЪЛГАРИЯ“ ще бъде кулминацията на юбилейния пети годишен бал на бизнес организацията, който ще се проведе на 4 юни 2019 г. в София Тех Парк.

За пета поредна година балът ще бъде под патронажа на г-н Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, министър-председател на Република България. Поканени са, също така, всички членове на правителството, кмета на София и председатели на ключови за развитието на бизнеса парламентарни комисии. Медийни партньори на събитието ще бъдат всички медии - членове на КРИБ.

Наградите ще бъдат присъдени в категориите „Качество“, „Растеж“ и „Иновации“. Специалната награда на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев ще бъде за цялостен принос за развитието на икономиката в България.

Целта на учредените през 2015 г. награди е да се стимулира качественото и иновативно българско производство. Отличените фирми ще бъдат пример за всички, които правят бизнес в България и налагат нови, по-високи стандарти в икономиката.

25 са номинациите за наградите „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България” за 2019 г., както следва:

Категория „Качество“:

Адвокатско дружество „Гугушев и Партньори“

АФА ООД

Линднер Имобилиен Мениджмънт ЕООД

Монбат АД

МТГ Делфин АД

Нова Броудкастинг Груп АД

Пайп Систем АД

Телелинк бизнес сървисис ЕАД

Уникредит Булбанк АД

Категория „Растеж“:

Агрион Инвест АД

Банка ДСК ЕАД

Биовет Пещера АД

Минстрой Холдинг АД

Монбат АД

Мото-Пфое ЕООД

Пайп Систем АД

Солитрон България ООД

Категория „Иновации“:

БТК ЕАД (ВИВАКОМ)

Булпрос ЕООД

Българо-американска кредитна банка АД

Ди Ейч Ел Експрес България ЕООД

Профилинк ООД

СИН Карс Интернешънъл ЕООД

Телелинк бизнес сървисис ЕАД

Фесто Производство ЕООД

Основна част от приходите от рекламодателите на Бала ще бъдат за развитието на „Академия Икономика” - най-голямата инициатива на КРИБ в областта на образованието и професионалната подготовка на младите хора.

Платинени рекламодатели на Петия годишен бал на КРИБ са компаниите: Геотрейдинг АД, Минстрой Холдинг АД, Хювефарма ЕООД и Национална лотария АД.

Златни рекламодатели на бала на КРИБ през 2019 са компаниите: Галакси Инвестмънт Груп ООД, Сиела Норма АД и Хуауей Технолоджис България ЕООД.

Сребърни рекламодатели са компаниите: А1 А1   A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Със своите България ЕАД, Българска банка за развитие АД, Телелинк България ЕАД, Аурубис България АД, Бритиш-Американ Табако ЕООД, Приста Ойл Холдинг ЕАД.

Бронзови рекламодатели са компаниите: Кока-Кола ХБК АД, Централна енергоремонтна база ЕАД, Онлайн компания АД и Сименс ЕООД.

Коментари

 1. 2019.06.02 | 20:05

  Благодаря Ви за номинацията в категория Растеж.
  С увеличението на площите за земеделие с -30% и увеличение на ангажирания персонал в дружеството с почти -25% нямам конкуренция като работодател.
  Надявам се останалите номинирани да не могат да се похвалят с моите показатели, че ще е страшно... цинично.

 2. 2019.05.30 | 20:56

  А,НАГРАДИ за "непознатите-битите" БРАТОВЧЕДИ и техните "БИАЧИ" ,ще ИМА ли????

 3. 2019.05.30 | 12:17

  Ех ако може без пари даим Работим!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Медия и реклама

още

Анкета

Има ли съкращения на вашето работно място?

Има ли съкращения на вашето работно място?

Избрано от Интернет