Галакси Инвестмънт Груп бе отличена в категория "Инвестиции" в петото издание на "Компания на годината"

  • 22 март 2019 14:35

  • 4248
  • 1
Галакси Инвестмънт Груп бе отличена в категория "Инвестиции" в петото издание  на "Компания на годината"
©

Галакси Инвестмънт Груп беше отличена за "Инвестиции, развитие и управление на недвижимата собственост" в тазгодишното издание на годишните награди "Компания на годината".

Официалната церемония по връчването на отличията събра близо 200 представители на бизнеса и държавните институции. Организатор на проявата е групата на списанията Bulgaria Business Review и Business Lady, а в рамките на инициативата бяха отличени общо 20 организации в различни сектори на икономиката. Подбраните категории тази година са индустрия, строителство и архитектура, здравеопазване, банков сектор, телекомуникации, фармация, застраховане, успешен мениджмънт, инвестиции, бързооборотни стоки, медии и реклама. Наградите на "Компания на годината" са продължение на основната цел на двете медии - да споделят успешни бизнес модели, да бъдат трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.

"Преди всичко бих искал да благодаря за днешната награда на организаторите на събитието. Признанието, на което се радва Галакси Инвестмънт Груп тази вечер е резултат на десетките успешни проекти, реализирани през годините. Тази награда отразява духа и високия професионализъм на всеки един човек в екипа ни и също така носи отговорността да правим проекти, които създават стойност за компанията ни, нашите партньори и обществото като цяло", сподели по време на церемонията директорът "Инвестиции и продажби" в Галакси инвестмънт Груп Мартин Драгоев.

Наградите "Компания на годината" се присъждат за заслуги, свързани с развитие на човешкия капитал; непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга; ефективност и прозрачност; успешен мениджмънт; конкурентоспособност и иновации; клиентски подход; успешен бизнес модел; ефективни комуникации; ноу-хау; добро пазарно позициониране; устойчиво развитие; корпоративна социална отговорност.

Последвайте канала на

Novini.bg
4248 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини