Наградиха Галакси Инвестмънт Груп в конкурса "Сграда на годината"

Големият победител в конкурса „Сграда на годината“ 2018, категория „Хотели и ваканционни комплекси“ е InterContinental Sofia. Първият обект у нас от водещата световна верига е собственост на Галакси Инвестмънт Груп през Интерхотел Гранд – Хотел София АД и се управлява от InterContinental Мениджмънт България ЕООД.

"Водещ принцип на екипа при реализацията на проекта беше отношението към детайла във всеки аспект на строителството, довършителните работи и обзавеждането. В този процес взеха участие утвърдени специалисти, сред които проектанти, дизайнери и консултанти, които приеха предизвикателството да направят този проект възможен. От своя страна екип от специалисти на IHG в Лондон осъществяваше стриктен контрол чрез регулярни визити и препоръки, които да гарантират, че крайният продукт ще бъде на нивото на всеки InterContinental в Европа, за да можем днес с гордост да кажем, че InterContinental Sofia е луксозната перла в сърцето на София“, сподели управителят на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев.

Хотелът е изцяло реновиран от компанията инвеститор, като в контекста на съществуващата сграда е изградено напълно ново крило. По този начин InterContinental Sofia в момента предлага общо 194 просторни стаи и апартаменти, отговарящи на най-високите световни стандарти, а на последния етаж на хотела е разположен първият по рода си президентски апартамент у нас, който се простира на върху 450 кв.м. на целия последен етаж на новото крило на хотела.

Πoвeчe oт 60 нoвoпocтpoeни и peнoвиpaни cгpaди в 16 ĸaтeгopии, зaвъpшeни в paмĸитe нa изминaлaтa гoдинa в цялaтa cтpaнa, yчacтвaха в 17-тoтo издaниe нa нaциoнaлния ĸoнĸypc „Сграда на Годината“. Жypи oт пpeдcтaвитeли на pecopнитe инcтитyции, бизнeca, ĸyлтypaтa, aĸaдeмичнитe и пpoфecиoнaлните oбщнocти oпpeдeли нocитeлитe нa aвтopитeтните награди.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Медия и реклама

още

Анкета

Ще провалят ли новите мерки зимния туристически сезон?

Ще провалят ли новите мерки зимния туристически сезон?

Избрано от Интернет