Ето как да превърнете пътуването в инвестиция

  • 16 октомври 2018 14:18

  • 5094
  • 0
Ето как да превърнете пътуването в инвестиция
©

Есента несъмнено е най-подходящият сезон за пътешествия – температурите вече не са така високи, а тълпите от туристи не ви дебнат на всеки метър.

Настоящият, а и идният месец са идеални за пътуване и ще ви предоставят възможността на спокойствие да се потопите в атмосферата на избраната от вас дестинация и на спокойствие да обикаляте и да се любувате на скритите красоти на Рим, на творбите на Гауди, пръснати из барселонските улици или да се возите в трамвай по тесните павирани улички на Лисабон.

И понеже усещаме какво си мислите, четейки тези редове, разясняваме – не, не ви трябват много средства, за да реализирате този сценарий.

Пътуването отдавна не е труднодостъпен лукс... Особено за притежатели на кредитна карта от банка ДСК.

Специално за любителите на пътешествията банката създаде кредитната карта DSK-Wizz Air. Тя ви дава възможността да трупате средства, които ви помагат да обиколите света, докато пазарувате. Как се случва това ли?

Всеки път, когато използвате картата, независимо дали плащате покупките от супермаркета, горивото на бензиностанцията или купувате дизайнерски творения от някои бутик, вие трупате точки. Във всеки един момент може да използвате натрупаните точки, които ви осигуряват не само отстъпки от билетите, но и от всички услуги, предлагани на сайта на Wizz Air, включително rent-a-car и хотелско настаняване.

Освен това всеки потребител с кредитна карта DSK-Wizz Air, получава напълно безплатно високо ниво на членство в програмата Wizz Discount Club, което иначе е на стойност 120 лв. (Можете да заявите вашата карта онлайн директно от тук - става за няколко минути).

Дали можете да заведете семейството си на романтична разходка в Париж?

Като член на програмата, ползвате допълнителни отстъпки от цената на самолетни билети и други услуги при всяко пътуване с Wizz Air. Отстъпките важат и за придружители по време на полета – до максимум 5 други лица.

Цената на пътуването за притежателите на DSK-Wizz Air карта е изгодна, защото отстъпката от всеки полет е минимум 20 лв., с изключение на бюджетните билети от 19.99 лв., за които авиокомпанията не прави дискаунт.

Как да разберете точно колко сте спестили?

Може да следите колко точки сте натрупали, докато ползвате картата DSK-Wizz Air, много лесно чрез приложението ДСК Директ.

Клиентите, които изберат безконтактната кредитна карта с логото на MasterCard, участват в специално създадена бонус програма, по която се натрупват точки при всяко пазаруване. Това позволява да използват всички или част от събраните точки за резервации на самолетни билети и покупки на услуги от сайта на Wizz Air.

Безконтактната кредитна карта DSK-Wizz Air притежава всички характеристики на стандартна кредитна карта. С картата могат да се извършват всички видове операции, характерни за кредитна карта – плащания на ПОС при търговец и в Интернет, включително за резервации на хотели, покупка на самолетни билети, rent-a-car и др., тегления на пари в брой.

Клиентите могат да се възползват и от преференциални лихвени равнища при условие, че в рамките на месеца, от падежна до падежна дата, са извършили поне 5 транзакции на обща сума над 500 лв. В случай че в рамките на гратисния период от 45 дни клиентът погаси цялото си задължение към падежна дата, не се начислява лихва върху изразходваните суми за покупки.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
5094 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини