Кой ще води "Стани богат"?

  • 07 март 2018 12:00

  • 9848
  • 0
Кой ще води "Стани богат"?
©

На stanibogat.bnt.bg вече започна записването за участие в обновения “Стани богат”, който стартира тази пролет по БНТ. Всички обаче се питат кой ще е водещ на нашумялата тв игра, след като стана ясно, че това няма да е Ники Кънчев.

Според запознати, в списъка с имена в телевизията присъстват няколко популярни българи. Сред обсъжданите фигури са естрадната легенда Орлин Горанов и радиоводещият Драго Симеонов. Горанов покрива профила за водещ на подобен тип куиз шоу - популярен мъж на средна възраст, с богата обща култура и сериозна фенска маса сред дамите. Вариантът със Симеонов също би бил логичен. Преди години именно той бе водещ на друго подобно предаване в националната телевизия. Не е ясно обаче дали една евентуална покана към Симеонов няма да обтегне отношенията му с Ники Кънчев, с когото са колеги в “Дарик”.

Според запознати, вариант за водещ на “Стани богат” може да е и Юлиан Вергов. Актьорът е единственият от “Трите мечки”, който не е водил голяма телевизионна игра. Колегите му Захари Бахаров и Владо Карамазов водиха лотарийни игри, а Вергов може да получи шанс да стане лице на интелектуална такава.

Из коридорите на телевизията се говори, че е възможно водещ на “Стани богат” да стане и Любен Дилов-син. Вероятно това е причината bTV окончателно да не излъчи нито един епизод на вече заснет формат с Дилов и Екатерина Евро. В играта има два отбора, като единият се води именно от популярния писател и сценарист.

Официално от БНТ не коментират кой ще води най-популярната познавателна игра. Източници в екипа коментират, че от телевизията ще искат да пазят до последно изненадата и дори първите участници в играта, екипът на шоуто и публиката ще подпишат декларации за поверителност. Проверка в регистрационната форма и условията за записване на stanibogat.bnt.bg не показва подобни рестрикции. Желаещите да капитализират знанията си просто трябва да попълнят стандартна информация за себе си и да оставят контакти за връзка, пише topnovini.

Последвайте канала на

Novini.bg
9848 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини