Мартин Димитров: Дефицитът трябва да бъде в контролируеми граници

  • 05 декември 2023 12:03

  • 805
  • 1
Мартин Димитров: Дефицитът трябва да бъде в контролируеми граници
©
Слушай новината Слушай новината

„Дефицитът трябва да бъде в контролируеми граници, защото другото е опасно. Видяхте Гърция, която 15 г. имаше големи дефицити и докара икономиката на държавата до тежко положение. Контролираният дефицит го правим с цел държавата да се развива стабилно и хората да имат спокойствие. Въпросните 3 %, заложени в проектобюджета, могат плавно да намаляват”. Това заяви икономистът и депутат от ПП-ДБ Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

За намаленото ДДС за ресторантьорите той каза: „Всички, които предлагат намалено ДДС за ресторантьорите (ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, „Възраждане”), трябва да кажат, че този сектор им е по-важен от лекарствата. Има сериозна демагогия, предлагат едни неща, говорят за други”.

Относно данъчните промени Димитров каза, че общата данъчна тежест в тези трудни години няма да се повиши с изключение на т.нар. глобален данък, който е наложен наднационално. „Готови сме на тази европейска политика да казваме „Не”, колкото е необходимо. Други такива данъци не трябва да има”, допълни Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Петър Чобанов: Имаме нарастване на доходите през последните години

Последвайте канала на

Десислава Станева
805 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.05 | 13:10

1
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини