Мъск иска да таксува бизнес абонатите в Twitter

  • 07 февруари 2023 16:06

  • 9208
  • 0
Мъск иска да таксува бизнес абонатите в Twitter
© GettyImiges
Слушай новината Слушай новината

Изпълнителният директор на Twitter Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, планира да започне да таксува бизнес абонатите на платформата с 1000 долара на месец за златна отметка, както и с 50 долара за свързаните акаунти. Според технологичния сайт The Information, фирмите, които откажат да плащат тази такса, ще загубят златната си значка за автентична организация.

По този начин Twitter предлага фирмите, искащи да се регистрират да са като "проверена организация". Статусът със златна отметка е част от новата услуга Twitter Blue for Business, която беше анонсирана през декември като нов начин за фирмите и техните филиали да проверяват и отличават себе си в Twitter.

Мъск: Китайските конкуренти на "Тесла" работят най-усърдно и най-умно

Програмата дава право на бизнесите да свързват основния си акаунт с лица, фирми и марки, които ще получат малка значка на профилната снимка на тяхната компания-майка до тяхната собствена синя или златна отметка. Освен това, програмата ще включва и подсилване на туитове, което ще увеличи обхвата и разпространението на организациите и техните филиали.

Скъпият абонамент е само една от многото промени, които главният изпълнителен директор Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, въвежда в опит да увеличи приходите и да намали дълга на Twitter от 12.5 млрд. долара.

 

 

Калина Христова
9208 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини