Systeh и Dahua отчетоха успешна година заедно с партньорите си в Бургас

  • 07 декември 2022 10:58

  • 474
  • 0
©

При огромен интерес премина специалното събитие на Systeh и Dahua, провокирано и организирано по инициатива на бизнеса и партньорите на двете компании в Бургас и региона. Последното за година събитие отчете сериозно присъствие на представители на инсталатори и интегратори, клиенти и партньори и даде заявка за една по-мотивирана и успешна съвместна работа през 2023 година.

Какво е новото от Dahua и Systeh, как се развиха услугите към инсталаторите през 2022 г., какви са надградените проектни решения, кои са последните технологии в сектора и новите активности през годината – това бяха част от темите, които Анатолий Жиянски, управляващ директор на Систех България, засегна в своето изложение пред присъстващите на събитието.

В интересна презентация Марио Динков запозна гостите на събитието с новите продукти и решения от Dahua България – новите модели в серията камери WiZSense с вградено двойно осветление, пакета интелигентни SMD+ функции, способностите на серията камери Full-color на Dahua Technology. В реално време той направи демонстрация на възможностите на комплексно решение за интелигентен мониторинг.

Като заключение на официалната част Анатолий Жиянски очерта тенденциите за новата 2023 г. и гарантира пълната подкрепа от страна на професионалистите на Systeh към партньорите от Бургас и региона.

Забавно и изненадващо беше, че големият печеливш от томболата беше изтеглен от Мартин - дете на 5 години. Напълно очаквано и изцяло в стила на организаторите, събитието продължи с много музика, забавления, подаръци и изненади за гостите и с атрактивна програма, събрала едни от най-обичаните артисти от Бургас. С това запомнящо се събитие Систех България отбелязва края на една динамична и успешна година и пристъпва към новата 2023 с ясни планове и големи амбиции.

Систех България изпраща 2022 година с пет нови бранда в портфолиото си, с пет регионални офиса в страната и с нов формат на професионален тренинг и обмяна на опит – SysTeh Know-How Arena 2022. Със своя по-голям и обновен екип от професионалисти компанията е готова да отговори на предизвикателствата на идващата 2023-та и да я превърне в богата палитра на възможностите и успех.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
474 0

Водещи новини