Лекторите на Шумът на парите 2022: Зорница Янакиева

  • 26 май 2022 11:48

  • 424
  • 2
Лекторите на Шумът на парите 2022: Зорница Янакиева
©

Какви са тенденциите в кредитирането и инвестирането при младото поколение? Какво представлява инвестирането в малки частици Fractional Investments?

На тези и други въпроси ще отговори главният изпълнителен директор на Кеш Кредит Зорница Янакиева по време на панел Лични финанси, част от Шумът на парите 2022. 

Тя ще засегне и темите: 

- Преструктуриране на дълга и търсене на продукти спрямо нуждата и профила на клиента

- Финансовото образование в училище и след това

- Милениалите и поколение Z като двигатели на дигитализацията

- Зараждането на апове за лични финанси и управление на финансите

- Моделът Buy Now, Pay Later

- Подобреният изкуствен интелект като част от клиентското обслужване и персонализацията на оферти

- Дигитализираният модел за управление на активи

Зорница Янакиева е доказан професионалист с фокус върху бизнес операции във финансовата и финтех индустрията. Има опит както в стартираща, така и в корпоративна среда, като работи в България, и в чужбина.

В началото на своята кариера опитът си придобива в компании, като Raiffeisen Bank, PwC и KPMG. В годините Зорница е заемала различни позиции във финтех компанията Кеш Кредит – финансов, оперативен, изпълнителен директор, а в момента главен изпълнителен директор на компанията.

Ментор е на програмата Visa Innovation. Зорница има Global Executive MBA от INSEAD. В България тя е възпитаник на Стопански факултет на СУ, бакалавър Стопанско управление, магистър Финансово и банково дело и магистър по Управление и развитие на човешките ресурси.

Нейният професионален опит и мотивацията й е да работи активно за подобряване на средата, в която оперира финтех бизнеса в България.

Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Philip Morris Bulgaria, TBIBuy, УНИКА и Кеш Кредит.

Novini.bg
424 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.05.26 | 12:34

2
ИЗП. ДИРЕКТОР НА ЛИХВАРКА ФИРМА ГОВОРИТЕЛ НА БИЗНЕС ФОРУМ АХАХАХАХА ТОВА САМО В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СТАНЕ.
СТРАНДЖАТА

2022.05.26 | 12:33

1
Като гледам България, само шумът на парите получаваме хахахах слушаме ги отдалеч как шумолят някъде в чужбина

Добави коментар

Водещи новини