Лекторите на Шумът на парите 2022: Маргарита Стоянова

  • 16 май 2022 12:32

  • 366
  • 0
Лекторите на Шумът на парите 2022: Маргарита Стоянова
©
Слушай новината Слушай новината

Банката е в ръката ти - какво следва?

На този въпрос по време на панел Банки, част от Шумът на парите 2022, ще отговори Маргарита Стоянова, директор на дирекция „Дигитални услуги и Call center“ в Инвестбанк.

Госпожа Стоянова ръководи дирекцията от 2020 г. Преди това заема различни длъжности в сфератата на банковите информационни технологии, като през по-голямата част от професионалното си развитие отговаря за внедряване на IT проекти. Притежава над 20-годишен опит в банковата сфера.

Средното си образование завършва в Софийска математическа гимназия с множество награди. Притежава магистърски степени от Техническия университет и от УНСС, както и множество професионални сертификати в областта на банковата сфера и в работата с база данни.

Маргарита Стоянова е един от лекторите в панела, с който ще стартира тазгодишното 13-о издание на едно от най-големите икономически събития у нас Шумът на парите.

С начален час 09:30 на 7 юни, представители на топ банките у нас ще засегнат и темите: 

- Ще продължи ли консолидацията в банковия сектор?

- Лихвите по кредити и депозити – накъде?

- Банката вече е в телефона ни – какво следва?

- Готови ли са българските банки за влизане в еврозоната?

Лекторите на Шумът на парите 2022: Тихомир Вълчев

Зелено банкиране

Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, Ти Би Ай Банк, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Philip Morris Bulgaria, TBIBay и УНИКА.

Константин Тодоров
366 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини