Digital Trends 2021 стартира утре

  • 26 октомври 2021 13:12

  • 459
  • 0
Digital Trends 2021 стартира утре
©

Digital Trends 2021 събира лидерите на световни и български компании утре – 27 октомври.

В рамките на четири панелни дискусии с начален час 9.30 експертите ще обсъдят тенденциите и възможностите за развитие на бизнеса.

Digital Trends 2021 г. ще се проведе онлайн и ще се излъчи безплатно на живо във фейсбук страниците на profit.bg и novini.bg.

e-commerce: 9.30 часа

Темите за електронната търговия обединява Александру Сандор, мениджър Проекти в eMAG, Панайот Иванов, SVP в TBI Bank и Иван Хаджов, мениджър бизнес развитие в Mastercard.

Експертите ще обхванат целия спектър на електронната търговия като процес - от доставките през модерното банкиране до качеството на потребителското преживяване.

Fintech: 10:30 часа

Топ банките в България се обединяват в дискусията Fintech, за да представят каква е дигиталната трансформация на банката на бъдещето.

Виктор Стоянов, директор Дистанционни услуги и дигитални канали от Уникредит Булбанк, Стефан Григоров, директор „Стратегия, трансформация и иновации“ в ОББ и Лина Върбанова, началник отдел CRM, Пощенска банка, ще очертаят тенденциите в сектора и мобилните иновации.

Digital Innovations: 11:30 часа

Модерните технологии и ИТ индустрията, обединени в дискусионен панел Digital Innovations, ще представят лидерите в бранша Тодор Гигилев от DREAMIX, Йото Райчев от IT Crowd, Филип Генов от F27 и Кирил Асенов от Arexim Engineering. 

Home Office: 12:30 часа

Денис Бродски, Chief people officer в TBI Bank, Захарина Вецева, “Корпоративни комуникации и корпоративна социална отговорност” в TELUS International Bulgaria и Иван Козаров, управляващ директор на Arco Real Estate, ще ни разкажат как стимулират талантите в една компания и колко предизвикателно изглеждат работните места на бъдещето.

Digital Trends се осъществява със съдействието на ОББ, eMag, Пощенска банка, Mastercard, Уникредит Булбанк и TBI Bank.

Novini.bg
459 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини