Гъвкави условия и висока доходност с новия депозит "Старт" от "Инвестбанк" АД

Считано от 15.06.2020 г. „Инвестбанк“ АД допълни продуктовото си портфолио, като пусна в продажба нов депозитен продукт с гъвкави условия и атрактивна нарастваща лихва, достигаща до 1,11% за последния период. Депозит „Старт“ е с 12-месечен срок, предлага се в лева и евро и е с възможност за довнасяне на средства до края на първите 5 месеца.

Депозитът е с опция за предсрочно прекратяване, като изплатените лихви до края на девети месец се запазват. Не се дължат такси за предсрочно закриване.

Лихвата се начислява и изплаща ежемесечно по разплащателна, спестовна или картова сметка. Откривайки депозита клиентът получава преференцията за безплатно включване на услугата „Времето е пари“ - удобно автоматично плащане по електронен път на битови сметки.

„Инвестбанк“ АД предлага финансова ваксина срещу изгубени доходи

„Инвестбанк“ АД разполага с широка гама от изгодни депозитни продукти с различни срочности и валути, създадени да отговорят на нуждите на клиентите за сигурно, удобно и доходоносно управление на свободни парични средства.

За клиентите, желаещи да депозират средства в долари, се предлага дългосрочен 36-месечен депозит с изгодна лихва от 1% годишно. Лихвата по депозита се изплаща авансово всеки месец, като продуктът е без такса за закриване.

"Инвестбанк" АД преизпълни предсрочно мерките по капиталовия си план

Допълнителна информация за всички актуални депозитни предложения за физически и юридически лица може да откриете на място във всеки финансов център на „Инвестбанк“ АД, както и в Лихвения бюлетин на банката.

(платено съобщение)

Коментари

 1. 2020.06.16 | 08:41
  "Гъвкав" депозит, от който СИК-аджийската Шайка ще вземе 10% от натрупаната лихва.
 2. 2020.06.15 | 19:16
  И аз обичам гъвкави работи, ама като се втърди и се надявам да не се обидените с никой и да фалирате дано
 3. 2020.06.15 | 17:20
  Българска банка не благодаря. Защо според вас няма сериозни банки в България като сантардер халифакс метро банк доиче банг и ред други швеицарсци банки
 4. 2020.06.15 | 15:28
  мутри
 5. 2020.06.15 | 09:35
  РЕКЛАМИРАТ САМО ПРЕСТЪПНИЦИ и КРАДЦИ. САЙТА НА ШАЙКАТА.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Финанси

още

Анкета

Бихте ли станали доброволец в COVID отделение, за да подпомогнете семейния бюджет?

Бихте ли станали доброволец в COVID отделение, за да подпомогнете семейния бюджет?

Избрано от Интернет