CreDirect: Продължаваме благотворителната си дейност

  • 04 март 2020 12:25

  • 415
  • 0
CreDirect: Продължаваме благотворителната си дейност
©

Българският Червен кръст и CreDirect отбелязаха 1 година от старта на своите партньорски взаимоотношения. В края на 2018-та година, марката за бързи кредити и хуманитарната организация подписаха споразумение за сътрудничество. Сега, четиринадесет месеца по-късно, двете страни споделят, че са удовлетворени от съвместната социална дейност и се гордеят с осъщественото и, доказало се като успешно, партньорство.

За съвсем кратък период, CreDirect припозна каузата на БЧК и почувства необходимост да се присъедини към действията и политиките на организацията, като прояви по-специално отношение към една от тях. От първия момент на своята благотворителна дейност, всеки месец, брандът дарява средства в подкрепа на инициативата „Заедно можем повече“. Създадена през 2005-та година, към Националния дарителски фонд за подпомагане на деца, пострадали при пътнотранспортни произшествия, тя обединява дарителите в грижата за най-малките. В продължение на петнадесет години, единни в съпричастността си към каузата са редица държавни институции, организации и частни бизнеси.

„Бъди с нас! Заедно можем повече!“ е мотото, което мотивира CreDirect да усъвършенства професионалните си резултати и да надгражда благотворителната си дейност. Успешната реализация във финансовия бранш, пряко влияе на следването на стратегията за корпоративна социална отговорност на марката за бързи кредити. Първата стъпка в реализацията на тази стратегия бе осъществена, именно, благодарение на партньорските вазимоотношения с Българския Червен кръст.

CreDirect е бранд, доказал се, вече, с постоянство, професионализъм, иновативност и отговорност към обществото. За две години и половина от създаването на марката, в сферата на небанковите финансови институции, настъпиха доста обрати. Наличието на силни конкуренти в бранша и динамиката, налагана от тях, постави пред CreDirect кратки срокове, в които да заяви и реализира своите амбиции. Благодарение на високите си критерии, марката успя за кратко да се утвърди и да предизвика интереса на професионалистите на пазара. Към днешна дата, CreDirect може да бъде определен като един от водещите брандове, сред фирмите отдаващи бързи онлайн кредити.

Постигнатите резултати не успокояват професионалистите, стоящи зад марката. Те работят неуморно, както за усъвършенстването на кредитните си продукти, така и за подобряването на потребителското изживяване, в своя уебсайт www.credirect.bg. Именно за това, основен фокус в дейността на CreDirect, от самото начало, е опростяването на процеса по кандидатстване за бърз заем. Оптимизацията на тази процедура бе на дневен ред през изминалата 2019-та година, а усилията на специалистите бяха възнаградени с успех. Доказателство за това е непрекъснато нарастващата база от клиенти на бранда. Освен, че ежедневно увеличава броя на новите си потребители, с прозрачност и навременна финансова помощ, CreDirect съумява да спечели и тяхната лоялност.

Без да дели своята професионална и социална дейност, брандът се стреми ежедневно да дава своя принос към обществото. Клиентите, партньорите и служителите на CreDirect, потвърждават това.

 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
415 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини