Fibank с нови аксесоари за безконтактно плащане

  • 22 ноември 2019 15:20

  • 625
  • 2
Fibank с нови аксесоари за безконтактно плащане
©

Клиентите на Първа инвестиционна банка вече имат възможността да използват още един удобен, лесен и сигурен начин за безконтактни разплащания. С новите аксесоари за плащане, тип гривна, потребителите могат да извършват плащания и тегления на безконтактни ПОС и АТМ устройства, без да е необходимо да носят в себе си физическата пластика, портфейл, дори чанта.

Гривните са достъпен, модерен и удобен начин за разплащане. Те работят с микро карта Mastercard, която се издава към вече съществуваща дебитна или кредитна карта Visa или Mastercard. Микрокартата се поставя бързо и лесно в отделеното ѝ място в гривната. Аксесоарът е със стабилно закопчаване, така че потребителите могат да го носят навсякъде и по всяко време, без да се притесняват за сигурността му. Гривната се предлага в 6 различни цвята, спрямо различните предпочитания на потребителите: синя, светло синя, червена, розова, лилава и зелена.

Безконтактните плащания на стойност до 50 лв. се извършват без ПИН код, а за по-високи суми – клиентът въвежда ПИН кода си. Издаване на микрочип карта с аксесоар за плащане към вече съществуваща картова сметка може да бъде заявено във всеки офис на Fibank. Таксата за издаване  е еднократна и в размер на 10 лв., като няма такса за поддръжка.

До края на 2019 г. към всяка новоиздадена кредитна карта на физическо лице може да се заяви безплатно издаване на микрокарта с аксесоар за плащане.

С новия си продукт Fibank разширява портфолиото си от продукти и услуги за безконтактни разплащания, така че да отговори на различните нужди и изисквания на клиентите си. Още през 2016 г. Fibank лансира първата дигитална карта в България. От септември 2019 г. клиентите на банката могат да дигитализират своята Mastercard карта и в смарт часовници с Garmin Pay Watch функционалност. А от началото на ноември 2019 г. Fibank предлага разплащания чрез Apple Pay. За клиентите си до 18-годишна възраст Първа инвестиционна банка предлага допълнителна микрокарта към дебитните карти за деца и тийнейджъри Debit MasterCard PayPass Kids и Teen с аксесоар по избор – гривна или ключодържател.

 

 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
625 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ира

2019.11.22 | 16:33

2

Две в едно - хем имаш аксесоар, хем можеш да плащаш с него, доста практично.

Бисер

2019.11.22 | 15:31

1

Много удобно и лесно за плащане, бих се въползвал от това предложение.

Добави коментар

Водещи новини