Fibank с есенна промоция за кредитни и дебитни карти Mastercard

Разплащането с банкови карти отдавна е естествена част от ежедневието на съвременния човек. Знаете ли, че в Швеция сериозно е застъпена идеята страната да се сбогува с парите в брой до 2023 г.? Скандинавската държава е известна с предпочитанията си към дигиталните разплащания и според специалисти е много вероятно банкнотите напълно да изчезнат в близките години.

В България този процес ще отнеме повече време, но и тук плащането с карта става все по-застъпено и тази тенденция се очаква да продължи. Именно затова е логично, когато си издаваме карта, да искаме най-добрите условия.

За своите клиенти Fibank пуска есенна промоция за кредитни и дебитни карти Mastercard. Периодът на кампанията е от 9 септември до 31 октомври 2019 г. включително, а условията са повече от изгодни.

Кредитните карти Mastercard са без такса за поддръжка за 1 година и без лихва за първите 4 отчетни периода. Ако в посоченото време си издадете дебитна карта Debit Mastercard Standard, тя ще бъде и без месечна такса за обслужване за една година.

Конкурентно предимство на този тип карта, е че ползвате собствени средства и теглите безплатно от всички банкомати в страната, независимо на коя банка.

В промоцията могат да участват клиенти на Първа инвестиционна банка, физически лица, които са подали искане за издаване на кредитна или дебитна карта Mastercard от банката и са били одобрени.

Промоционалните условия важат за основна (първа) кредитна карта. Ако има издадени допълнителни карти към сметката, към която е първата, се ползват от промоционалното условие: 0 % годишна лихва за първите 4 отчетни периода, след това стандартната лихва за продукта. Нека споменем и множеството допълнителни предимства на кредитните карти Mastercard от Fibank:
    •    кеш-бек при всяка покупка;
    •    безплатна застраховка при пътуване в чужбина;
    •    застраховка „Злополука“ от FiHealth Застраховане, за сметка на банката през първата година;

    •    гратисен период от 45 дни;
    •    отстъпка при резервации в https://www.booking.com

Дали ще се възползвате от предложението за дебитна или кредитна карта – зависи от вашите лични нужди и предпочитания. Каквато и да изберете, със сигурност ще ви бъде от полза в ежедневието.

 

(платено съобщение)

Коментари

  1. 2019.10.01 | 06:01

    имайки предвид колко много печелят банките от нашето плащане с карта. Трябва не само тази малка отстъпка която правят, а въобще не трябва да има годишна такса поддържа.

  2. 2019.09.30 | 14:01

    Предложението звучи добре на фона на пасивността на останалите банки през този период, така че започвам да се замислям.

  3. 2019.09.30 | 12:53

    Скоро наистина разплащанията ще са само с карта, така че е време да се помисли коя е най-подходящата и с най-добри условия карта, а това предложение звучи примамливо

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Финанси

още

Анкета

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Избрано от Интернет