Fibank дари компютърна техника на НЦТХ

  • 28 февруари 2017 11:36

  • 1619
  • 1
Fibank дари компютърна техника на НЦТХ
©

Fibank (Първа инвестиционна банка) направи дарение на компютърна техника за нуждите на „Националния център по трансфузионна хематология” (НЦТХ).

През миналата година „Националният център по трансфузионна хематология” (НЦТХ), съвместно с Fibank и Българската национална телевизия (БНТ), стартираха кампания за безвъзмездно и доброволно кръводаряване.

Целта на кампанията бе да подпомогне дейността на НЦТХ и да популяризира акта на доброволно кръводаряване, който е жизненоважен за спасяването на хиляди човешки животи в България.

Инициативата бе подкрепена и от редица известни личности, сред които Радослав Янков, Сани Жекова, Христо Мутафчиев, Митко Кърнев, Ути Бъчваров, Любо Киров, Аделина Радева и Спас Кьосев.

„Изключително сме признателни на Първа инвестиционна банка за помощта и съдействието, които ни оказва”, заяви д-р Николай Андреев, директор на НЦТХ.

Ивайло Александров, директор „Корпоративни комуникации” на Fibank сподели възхищението си от всекидневната работа и отдаденост на служителите от Националния център по трансфузионна хематология, които полагат неимоверни усилия за спасяването на човешки живот в България.

Всеки желаещ може да помогне на НЦТХ, като дари кръв в център по трансфузионна хематология: http://ncth.bg/contacts

Последвайте канала на

Novini.bg
1619 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.03.09 | 18:22

1
следващото КТБ...

Добави коментар

Водещи новини