Пет правила за успеха за интровертни хора

  • 18 септември 2014 15:07

  • 2742
  • 0
Пет правила за успеха за интровертни хора
©

Повечето работни места са истински кошмар за интровертните хора. От офисите с отворен план, през корпоративната култура за сътрудничество до безкрайните срещи и екипни проекти - става доста ясно, че работното място в съвременния свят е проектирано за екстроверти.

Ако сте интровертен тип, ще ви е нужно малко креативно мислене, за да оставите своя отпечатък на работното място, пише payscale.com.

1. Придържайте се към силните си страни.

Интровертите често имат добра концентрация, дисциплина и способност да работят без надзор. Това са ценни качества и те пасват добре на определен вид кариери, но не и на други. Например, можете никога да не намерите пълно щастие на работа, свързана с продажби, но можете незабавно да се почувствате щастливи на работа като мениджър в социални медии, архивист или филмов редактор.

2. Придобийте уменията, от които имате нужда.

Всеки човек в днешната работна среда трябва да се научи как работи в екипи, да си сътрудничи и да общува с другите. Не превръщайте това, че сте интроверт, в извинения за това да не придобиете уменията, които ще помогнат на кариерата ви.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2742 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини