Милиардери, за които бихте искали да работите

  • 26 април 2014 16:01

  • 1465
  • 1
Милиардери, за които бихте искали да работите
©

Те са заети, взискателни и много богати. Какво ли е да работиш за шеф милиардер?

Много служители биха рискували препитанието си и репутацията, за да споделят истории за лошите шефове, но се чуват истории и за доста добри супер богати шефове от време на време.

Ето неколцина от тях, които изпъкват:

Пол Алън

Състоянието му се оценява на 15.9 млрд. долара, според Forbes. Съоснователят на Microsoft Пол Алън се занимава с доста бизнес начинания, между които институт му за проучвания в сферата на изкуствения интелект. Институтът се намира в Сиатъл, а негов ръководител е Орен Ециони, преподавател по компютърни науки във Вашингтонския университет и предприемач, изкушен от Алън да оглави организацията.

Ециони споделя пред Business Insider, че да работиш за Алън си има своите привилегии. Освен че изказва похвали за пламенното участие на Алън в "интелектуалните предизвикателства" на организацията, Ециони споделя факта, че Алън е собственик и на отбора от НФЛ Сиатъл Сийхоукс. "Аз и съпругата му бяхме поканени на Супербоул. Изгледахме победата на Сийноукс и дори се присъединихме към празнуването след мача заедно с играчите, което бе много щедро от страна на Пол ," казва Ециони.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1465 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.04.27 | 13:15

1
КОЛКОТО ПО-БОГАТ Е ШЕФА, ТОЛКОВА ПО-МАЛКА Е ВЕРОЯТНОСТТА ДА МИСЛИ ЗА ТЕБ. ИЗКЛЮЧЕНИЯТА САМО ПОТВЪРЖДАВАТ ПРАВИЛОТО.

Добави коментар

Водещи новини