КЗП представя резултатите по проект за изграждане на административен капацитет

  • 09 февруари 2015 11:47

  • 1120
  • 0
КЗП представя резултатите по проект за изграждане на административен капацитет
©

Комисията за защита на потребителите (КЗП) на заключителна пресконференция ще представи постигнатите резултати по изпълнението на проект „Изграждане на административен капацитет за осигуряване на цялостното управление на непрекъснатостта на работата на Комисията за защита на потребителите”.

На пресконференцията ще се коментира степента на изпълнение на специфични цели на проекта, които са следните:

1. Подобряване на дейността по одит и контрол в администрацията на КЗП;

2. Изграждане на административен капацитет за управление на непрекъснатостта на работата на Комисията при кризи, бедствия и аварии;

3. Повишаване на уменията на служителите от администрацията на КЗП по въпросите за сигурността на информацията.

Проектът на Комисията за защита на потребителите е свързан с Осъществяването на проекта е свързано пряко с поставените цели на Подприоритет 2.2. „Компетентна и ефективна държавна администрация” на ОПАК: „Подобряване на професионалната компетентност на служителите в администрацията за по-ефективно и ефикасно изпълнение на задълженията“, както и заложените специфични цели на настоящата процедура:

-Подобряване на контролната дейност в администрациите на всички нива;

-Повишаване на уменията на служителите от администрацията на всички нива в специализирани области като одит и контрол върху дейността на администрацията, сигурност на информацията, управление при кризи, бедствия и аварии.

По всички заложени индикатори сме постигнали изпълнение, което е условие за устойчивост на проекта и прилагане на наученото и усвоено от служителите в администрацията на КЗП. Обучени са 166 служители от администрацията на КЗП, проведени са 14 цикъла на обучение по 6 теми. Проектът беше с продължителност от 24 месеца и бюджет в рамките на 306 166,08 лева.

Последвайте канала на

Novini.bg
1120 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини