Хитови заглавия в А1 Видеотека по случай новата учебна година

  • 12 септември 2024 13:15

  • 164
  • 1
Хитови заглавия в А1 Видеотека по случай новата учебна година
© А1

      • Любими комедии и приключенски заглавия в A1 Видеотека с 50% намаление от 12 до 23 септември.

      • Премиум съдържание за абонатите на А1 Xplore TV от удобството на дома.

От 12 до 23 септември зрителите на А1 Видеотека ще могат да наемат популярни заглавия с 50% намаление от цената. Кампанията по случай началото на новата учебна година предоставя на абонатите на A1 Xplore TV много филми от различни жанрове.

Сред предложенията е “Там ли си, Боже? Аз съм, Маргарет“. Комедийната драма излиза по кината през 2023 година и събира звезди като Рейчъл Макадамс и Кати Бейтс. В главната роля е Аби Райдър Фостнър, която се превъплъщава в Маргарет – 11-годишна ученичка, която търси своето място в света. Забавната история среща зрителите с класическите за едно порастващо момиче предизвикателства – приятели, училищни проблеми и разбира се, любов. Филмът е на разположение на зрителите на А1 Видеотека в HD качество на цена от 3,99 лева.

Друго предложение е приключенската комедия „Джуманджи“. Четирима тийнейджъри са погълнати от стара видео игра, която колкото интересна е и опасна. Всеки от тях има свой герой в приключението, а всички сили и умения са нужни, за да може участниците да излязат живи и да продължат нормалния си живот. Във филмa участват едни от най-популярните комедийни актьори като Дуейн Джонсън – Скалата, Кевин Харт и Джак Блек, а това несъмнено гарантира на зрителите много смях и емоции.

Втора и трета част от поредицата „Перфектният ритъм“ също са на разположение на зрителите на А1 Видеотека от 12 до 23 септември, само за 2,99 лева в HD качество. Филмите проследяват живота на университетската група по акапелно пеене – The Bellas, и разказват за предизвикателствата, които срещат по пътя в завладяването на световно отличие в акапелата. Освен много песни и музика, двата филма обещават и качествено забавление с Ана Кендрик, Ребел Уилсън и Адам Девайн.

За любителите на музиката, А1 Видеотека предлага и „Лейди Бърд“– комедийна мелодрама от нашумелия режисьор Грета Гъруиг („Барби“). Награждаваната с множество отличия лента от 2017 година разказва за Кристин Макферсън – тийнейджърка, която иска да излезе от малкия град, в който е отгледана и да потърси своето щастие в Голямата ябълка – Ню Йорк. Финансови проблеми и любовни премеждия изпълват пътя ѝ към целта. Дали Лейди Бърд ще успее да постигне мечтите си и да открие своето място в големия свят, който я заобикаля?

Освен изброените предложения, потребителите могат да избират от общо 20 промоционални заглавия, с които да прекарат своите вечери пред екрана.

Благодарение на А1 Видеотека всеки потребител може да открие любимите си филми и да им се наслади от уюта на дома си. Предложенията са достъпни за наемане от абонатите и неограничено гледане в рамките на 48 часа. Видеотеката предоставя на зрителите на A1 Xplore TV възможност да се насладят на множество сериали и филми от различни жанрове. Платформата разполага с българско и чуждестранно съдържание, и дава на зрителя персонализирани предложения спрямо неговите предходни предпочитания, като използва система с изкуствен интелект.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
164 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.09.12 | 13:42

1
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

Добави коментар

Водещи новини