Детския телевизор KIVI TV в комбинация с детския профил EON Kids на страхотна цена

  • 24 юни 2024 17:02

  • 507
  • 1
Детския телевизор KIVI TV в комбинация с детския профил EON Kids на страхотна цена
©

До края на юни Vivacom предлага детския смарт телевизор KIVI Kids TV на страхотна цена.

KIVI Kids TV е създаден специално за деца и се вписва идеално в детската стая. Той е с 32-инчов Full HD дисплей, осигуряващ абсолютна безопасност за детските очи. Телевизорът има специална технология, която филтрира синята светлина и защитава очите от изморяване.

Смарт телевизорът съчетава забавление и сигурност в едно – дизайнът на рамката му е направен във формата на конструктор, който децата могат да сглобяват спрямо вкуса си и да изразят креативността си. Той има защитен екран от закалено стъкло, което го прави много издръжлив, а на гърба си има специална AlumiGlow нощна лампа с успокояваща светлина, която помага за по-бързото заспиване на децата. 

Страхотно допълнение към детския смарт телевизор е специалния детски профил EON Kids, който осигурява безопасна среда със съдържание само за деца в ЕON телевизията. В него малчуганите могат лесно и бързо да управляват какво да гледат – телевизионни канали и видео съдържание с любимите им герои, подбрано специално за тях. В EON Kids е налично разнообразно съдържание от класически и нови детски филми и сериали, подходящи и за цялото семейство. 

Само до края на юни клиентите могат да вземат детския смарт телевизор на цена от 14,98 на месец за 36 месеца с план EON FULL.

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
507 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.24 | 19:35

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини