Вземи смарт часовник с мобилен план и отстъпка от А1

  • 10 април 2024 11:40

  • 444
  • 0
Вземи смарт часовник с мобилен план и отстъпка от А1
© А1

     • Купи смарт часовник от селекцията модели на Samsung и Huawei

     • Вземи в брой с Unlimited план и отстъпка от А1 от 100 лв.

     • Избирай между различни цветове и каишки на Samsung Galaxy Watch6 и Huawei Watch GT 4

А1 предлага селекция смарт часовници от популярните марки Samsung и Huawei на промоционални цени в брой с мобилен тарифен план Unlimited до края на април. Сред предложенията са Samsung Galaxy Watch6 серията и Huawei Watch GT 4 серията в различни размери и цветове. 

За любителите на Samsung смарт устройства част от предложенията са:

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm LTE Silver е идеален избор за всеки, който се нуждае от смарт часовник с по-голям екран и по-тънка рамка. Устройството е снабдено с 30% по-голям дисплей и 15% по-тънка рамка, което дава възможност за по-лесно и приятно използване на екрана при докосване, плъзгане и гледане на изображения. Стъклото от сапфирен кристал, с което разполага дисплеят, е още една от силните характеристики на часовника. Той разполага с качествено покритие с високи рейтинги и сертификати за защита, което го прави подходящ и за екстремни преживявания и спорт.

До края на месеца Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm LTE Silver е наличен с отстъпка от 100 лева за 679,99 лева в брой с мобилен план Unlimited S от А1. 

По-малкият по размер модел Samsung Galaxy Watch6 40mm LTE Gold този месец също е част от селекцията на А1 и се предлага на достъпна промоционална цена от 529,99 лева в брой с план Unlimited. Смарт часовникът е с подобрения в дисплея спрямо предходните модели на марката, осигурявайки по-голям екран и тънка рамка, както и още по-тънък корпус. Сред някои от впечатляващите функции на този модел е стъклото от сапфирен кристал, по-бърз процесор и детайлна информация за проследяване на съня и здравните показатели. 

За почитателите на Huawei смарт устройства част от селекцията е 

Huawei Watch GT4 46mm Black е моделът, който този месец също може да бъде закупен с отстъпка от 100 лв. и с Unlimited план от А1. Той разполага със стилен корпус от неръждаема стомана и поддържа живот на батерията до 2 седмици. Освен всички функции, даващи възможност за следене на здравните показатели, смарт часовникът е снабден и с AI Running Plan, който помага на потребителя да персонализира изживяването при тренировка. С подобренията при проследяването на маршрута, този интелигентен алгоритъм повишава точността на сигналите с 30% и независимо дали тича или се разхожда, неговият собственик може да следи пътя по-точно от всякога. Умният часовник може да бъде закупен от А1 с план Unlimited S срещу 399,99 лева в брой.

Huawei Watch GT4 41mm Light Gold е друга версия на този модел от Huawei, който предлага на дамите панел, който наподобява златен пръстен и нежна каишка от неръждаема стомана. Моделът е с по-малък и елегантен корпус и наподобява бижу, но в същото време осигурява здравина и удобство. Този месец цената на смарт часовника е 499,99 лева в брой с план Unlimited S от А1. 

През целия месец април селекцията от смарт часовници на Huawei и Samsung ще бъде достъпна за закупуване както в магазините на А1, така и на A1.bg. Сред предложенията има богат избор от размери на корпуса, както и цветове и материали на каишката, така че всеки любител на смарт джаджи да открие своя модел. Офертата е валидна до изчерпване на наличностите.  

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
444 0

Свързани новини

Водещи новини