Купи ново устройство през март с 50 лева отстъпка от цената

  • 13 март 2024 10:35

  • 1111
  • 0
Купи ново устройство през март с 50 лева отстъпка от цената
© А1

Пролетта е време за ново начало и обновяване на различни аспекти от живота. С разцъфването на цветята и затоплянето на времето, веднага усещаме прилива на енергия и желанието за нови преживявания и усещания. Стимулът към промяна може да бъде задоволен като разнообразим гардероба си, намерим ново хоби, започнем курс за умение, което отдавна искаме да усвоим, или пък защо не да се снабдим с нови технологични джаджи?

Сега е перфектният момент за това. Не само заради новия сезон, но и защото А1 предлага на клиентите си бонуси през целия месец март, сред които и ваучер за 50 лева отстъпка при закупуване на устройство в брой.

Ваучерът може лесно да се заяви през платформата за самообслужване Моят А1 - след като отворите приложението или неговата версия на A1.bg. На началния екран ще ви се появи банера на „Бонуси на MAX“. Когато кликнете на него, ще се зареди падащо меню, от което може да се избере услуга от профила си, за която да заявите бонусът.

Ваучерът може да бъде използван онлайн на A1.bg и физическите магазини на телекома, а с него ще можете да купите устройство по избор, като на разположение на клиентите са смартфони, таблети, смарт часовници, лаптопи и телевизори на топ марки. Сред предложенията за смартфони и смарт часовници са моделите на Apple, Samsung и Huawei, а любителите на телевизията могат да избират измежду Philips, TCL, KIVI и Samsung. Клиентите, които търсят своя нов лаптоп за работа или безкрайни гейминг преживявания, могат да избират сред топ модели от Lenovo.

Освен ваучер за 50 лева за закупуване на устройство, през целия месец март А1 предлага и други бонуси за клиентите си. Например, клиентите на мобилни услуги могат да заявят неограничен трафик на максимална скорост в най-бързата мобилна мрежа в България и неограничени национални минути. Тези на фиксирани услуги ще имат избор от достъп до 200+ ТВ канала и домашен интернет с до 300 Mbps скорост на сваляне.

Ако един клиент ползва повече от една услуга от телекома, то той ще може да заяви по един бонус за всяка от тях.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
1111 0

Водещи новини