Нестандартни мартеници, с които да се отличим за празника

  • 23 февруари 2024 10:16

  • 480
  • 0
Нестандартни мартеници, с които да се отличим за празника
© A1

Пристигането на Баба Марта в началото на март несъмнено е един от най-българските празници. Всички българи започват да се подготвят с мартеници за себе си и близките си седмици преди това, а традицията по закичването им, с пожелания за здраве, е стопляща душата и винаги носи позитивна емоция.

Когато избираме мартеници, се стараем да се подготвим с такива, които ще се харесат на получателя си. Пазарът предлага множество възможности, под формата на гривни, брошки и украшения за дома. Но защо да не бъдем по-нестандартни? Ето няколко идеи, с които ще се отличите за празника!

Мартеница за автомобил

Любовта към автомобила е необяснима за някои, а други го приемат като втория си дом. Често мъжката аудитория намира какво да подобри и как да направи любимото си превозно средство да изглежда по-добре. Автомобилните ентусиасти със сигурност биха се зарадвали да им подарите украшение в бяло и червено, което да поставят на огледалото за задно виждане. А защо не и да съчетаете красивото с полезното и не подарите мартеница-ароматизатор?

Мартеница или моден аксесоар

Ако сте фенове на модата или имате близки, които следят всички тенденции, замислете се дали да не вземете стилен аксесоар в бяло и червено. По този начин ще можете да съчетаете модата и традицията, като заложите на чанта, шал или шапка, вдъхновени от Пижо и Пенда. Най-хубавото е, че каквото и да изберете, то ще може да се използва в стайлинга и след празника. 

Смартеница

Ако носите умен часовник в ежедневието си, Смартеницата на А1 е най-подходящата опция за вас. Тази година А1 съчетава традицията с технологиите и предлага специални каишки за смарт часовници, вдъхновени от Баба Марта и обичая по закичването на мартеница с пожелания за здраве през годината.

Телекомът предлага Смартениците като подарък с всеки смарт часовник, част от специалната селекция модели на топ марки като Samsung, Huawei и Xiaomi. Смартеницата може да бъде закупена и самостоятелно на цена от 14,99 лева. Изключителният аксесоар може да бъде закупен от физическите магазини на А1, както и на уебсайта на компанията на A1.bg.

Клиентите могат да избират сред пет вида персонализирани каишки, подходящи за основните модели смарт часовници на пазара, като тези за Samsung и Huawei са с размери 18 мм, 20 мм и 22 мм, а за феновете на Apple са налични следните размери– 38/40/41 и 44/45/49.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
480 0

Свързани новини

Водещи новини