Фото и видео изживяване с професионална прецизност с новите смартфони от серията Xiaomi 13T и практичния таблет Redmi Pad SE

  • 30 ноември 2023 10:38

  • 1508
  • 0
Фото и видео изживяване с професионална прецизност с новите смартфони от серията Xiaomi 13T и практичния таблет Redmi Pad SE
©

Технологичният гигант Xiaomi за пореден път впечатли потребителите си с новите попълнения в продуктовата гама на бранда – смартфоните от серията 13T, както и преносимите смарт устройства, сред които таблетът Redmi Pad SE,. С всеки следващ продукт, Xiaomi затвърждава позицията си на иновативен бранд, с фокус постоянно усъвършенстване и разширяване на екосистемата от продукти, за да може да посрещне нарастващите нужди на потребители от цял свят.

За още по-високо потребителско изживяване, Xiaomi разработва система от камери на най-новите смартфони – Xiaomi 13T и Xiaomi 13Т Pro, в партньорство с Leica. Професионални обективи, усъвършенствана архитектура за оптимизиране на производителността и издръжлив живот на батерията, както и кристално чист дисплей са само част от предимствата на смартфоните. Най-новият таблет Redmi Pad SE, от своя страна, съчетава успешно удобство, практичност и естетика, с които да бъде незаменим както за работа, така и за свободното време на млади специалисти и студенти. 

Звездите на този сезон сред смартфоните са два и са от серията Xiaomi 13T. И двата модела (Xiaomi 13T и Xiaomi 13T Pro) осигуряват на потребителите достъп до ненадминато фото и видео изживяване с професионално качество, благодарение на обновените oбективи Summicron, разработени съвместно с Leica. Зашеметяващи възможности за изображения с естествено възпроизвеждане на цветовете, силен контраст и дефиниция на сенки предоставят двата оригинални стила на Leica: Leica Authentic Look и Leica Vibrant Look. Шест легендарни филтъра на Leica завършват всеки кадър, като сред тях са и най-новите Leica Sepia и Leica Blue, адаптирани от LeicaM-Typ240 Film Mode. Технологията Xiaomi ProFocus на серията пък позволява да улови и най-малкия детайл с ювелирна прецизност.  

Видео възможностите на смартфоните Xiaomi 13Т и 13Т Pro предизвикват потребителите да отключат креативността си и да се доверят на резултата. Визуална дълбочина и точност на цветовете ще подсилят сюжета на вашето видео творение, благодарение на предварително инсталирания Rec.709 LUT. Xiaomi 13 Pro дава възможност за заснемане на 8K видео с кинематографска стойност. Персонализирано видео може да получите и с добавяне на LUT стил в устройството и така да изразите собствения си стил. 50MP широкоъгълна камера поддържа както OIS, така и EIS, гарантирайки, че вашите видеоклипове остават стабилни дори по време на движение. 

Xiaomi 13T залага на мощна производителност и издържлив живот на батерията със светкавично зареждане, за да осигури на потребителите по-бързо и по-ефективно изживяване. Xiaomi 13T Pro се захранва от чипсет MediaTek Dimensity 9200+ с бърз осемядрен процесор, осигуряващ скорости до 3,35 GHz. Разпределението на топлината на серията Xiaomi 13T е подобрено с 5000 mm2 VC термално отнемаща плоча от неръждаема стомана, което гарантира, че телефоните остават охладени. Само 19 минути* отнема пълно зареждане на Xiaomi 13T Pro и така ще бъде ваш верен спътник в работните и личните дела.

Xiaomi 13T Pro и Xiaomi 13T се предлагат в България в две цветови опции: Алпийско синьо и Черно. И двата стила следват изчистен елегантен дизайн, и гарантират устойчивост на вода и прах с IP68.

Висока производителност, професионално видео изображение и стилен дизайн характеризират и най-новия таблет на Xiaomi - Redmi Pad SE. Независимо дали гледате видео съдържание в социалните мрежи, филм или работите на него, визуалното удовлетворение е гарантирано, благодарение на впечатляващ 11-инчов FHD+ дисплей, със съотношение 16:10. При използване на таблета на пряка слънчева светлина, видимостта отново е безупречна, с 400 нита яркост на екрана. Богатата цветова палитра от над 16 милиона цвята и Dolby Atmos®, Hi-Res Audio системи, ще ви пренесат директно в кино салона. Таблетът е проектиран и с подобрен режим за четене 3.0 със специални режими Classic и Paper и осигурява оптимален комфорт при продължително извършване на тази дейност, както и с намалена синя светлина, за да се погрижи да не изпитвате зрителна умора.  

Лек и удобен за носене, Redmi Pad SE тежи само 478 грама, за да да бъде навсякъде с вас. Елегантният дизайн с алуминиево тяло превръща таблета в издръжлив и стилен личен асистент. Таблетът Redmi Pad SE (4GB+128GB) на Xiaomi се предлага за продажба в България на препоръчителна цена от 399 лева в черен и зелен цвят.

Не пропускайте възможността да се сдобиете с новите смартфони от серията Xiaomi 13T, както и с практичния таблет Redmi Pad SE. Потърсете ги в официалната партньорска мрежа на Xiaomi, в магазина на бранда в Paradise Center, ниво 0, както и онлайн на mi-bulgaria.com.

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
1508 0

Водещи новини