Ето колко е струвало на Илон Мъск новото лого на Twitter

  • 31 юли 2023 15:01

  • 2016
  • 0
Ето колко е струвало на Илон Мъск новото лого на Twitter
© Туитър

Новото лого на Twitter (или X App, както ще се нарича социалната мрежа отсега нататък) е точно същото като главното „X“ в шрифта "Special Alphabets 4", част от шрифта „Special Alphabets“.

Новото лого на Twitter е струвало на Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, 32 евро (около 35 долара), което е цената на целия пакет. Нещо повече, дизайнерът платил за най-евтината възможна версия на шрифта, поради което крайното лого ще бъде и малко по-тънко от оригинала, казва MeryStation. 

Защо Twitter сега се нарича X?

Навремето Paypal купи компания, наречена X, от Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател,. Когато бизнесменът все още не беше толкова известен, той управляваше стартъп за плащания и парични преводи, която в крайна сметка беше погълната от Paypal. Идеята X да се свързва и да напомня за първия бизнес, който Илон е имал.

Демонтират табелата със старото лого от сградата на Twitter

Новият главен изпълнителен директор на компанията, Линда Якарино, говори накратко за новите икономически характеристики на Twitter, предава БТВ. Обърнете внимание на нейното описание на социалната мрежа отсега нататък:

„X е бъдещото състояние на неограничена интерактивност – съсредоточена върху аудио, видео, съобщения, плащания/банкиране – създаване на глобален пазар за идеи, стоки, услуги и възможности. Осъществено от AI, X ще ни свърже всички по начини, които тепърва започваме да си представяме". 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2016 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини