Булсатком избира SentecaCommerce за технологичен партньор в областта на електронната търговия

  • 23 февруари 2023 16:00

  • 782
  • 0
Булсатком избира SentecaCommerce за технологичен партньор в областта на електронната търговия
©

Платформата за електронна търговия SentecaCommerce и един от водещите доставчици на телевизионно разпространение в България "Булсатком" сключиха договор за партньорство, който предвижда изграждане на онлайн магазин за крайните потребители на оператора.

Услугата ще е насочена към лоялните клиенти и настоящи такива. Потребителите ще имат достъп до преференциални условия и цени предоставени от „Булсатком“ както и от гамата услуги и продукти на партньори, с които телекомуникационна компания си взаимодейства.

"За нас е важно, че ще можем да наградим клиентското изживяване на нашите потребители и да им предоставим много нови възможности. Пазарът на услуги и функционалности е динамичен и се радваме, че можем да се развиваме заедно с него. В лицето на SentecaCommerce виждаме опита и доказания професионализъм, с който да гарантираме на клиентите си услуги с най-високо качество“, сподели Петър Ризов, Управител на Булсатком

"Изключително сме щастливи, че компания като Булсатком се довери на нашата микросървисна клауд-базирана платформа за своя електронен магазин. Винаги съм вярвал, че телекомите са най-прекият и логичен път до сърцето на едно домакинство не само когато се касае за телевизионно или дигитално съдържание. Проектът, който предстои да реализираме за Булсатком, има за цел да отключи много нови възможности за пазаруване и удобства за лоялните потребители на компанията” каза Мартин Петров, партньор в SentecaCommerce.

За Булсатком и b.boxapp

„Булсатком“ ЕООД е най-големият доставчик на платена телевизия в България с водеща позиция в предлагането на сателитна телевизия. ТВ доставчикът излъчва над 240 канала, от които над 130 в HD формат и 8 в 4K ULTRA HD формат. Компанията поддържа портфолио от богати и разнообразни ТВ канали, сред които са HBO, HBO2, HBO3, Cinemax и Cinemax2 и други.

b.boxapp е мобилна версия на вече съществуващата услуга b.box на „Булсатком“, работеща върху всички устройства с Android и iOS. Мобилната версия поддържа всички модерни интерактивни функционалности на b.box като гледане на ТВ канали в реално време и на записи, подредени в интелигентен архив. Използвайки приложението b.boxapp, клиентите могат да стартират отначало предаване на живо, да го превъртат или да го задържат на пауза.  Разполагат с бърз достъп до топ 100 най-гледани филми и предавания, подредени по жанрове и записани до 7 дни назад, както и със супер-обогатена детайлна информация за предаванията, включително за категории, актьори и сценарий.

За SentecaCommerce:

SentecaCommerce е облачна платформа за електронна търговия, базирана на микросървисна технология, която предоставя на бизнесите неограничена гъвкавост, бързина, автоматична скалируемост и надеждност. Това, от своя страна, позволява бързо адаптиране към нуждите на клиентите и безкомпромисна доставка на онлайн услугите.

Последвайте канала на

Novini.bg
782 0

Водещи новини