Един ден с новия Galaxy Z Flip4: Телефонът за по-гъвкаво ежедневие

  • 30 ноември 2022 06:38

  • 8176
  • 0
Един ден с новия Galaxy Z Flip4: Телефонът за по-гъвкаво ежедневие
©

Светът, който ни заобикаля, изисква от нас да съвместяваме множество “функции” - да бъдем гъвкави, да можем да отговорим на всяко предизвикателство, да бъдем бързи, винаги в крак с модата и да заснемаме и отразяваме заобикалящата ни среда по креативен начин.

Именно Samsung Galaxy Z Flip4 е телефонът, който може да ви помогне да постигнете всичко това с лекота. Той би могъл да бъде до вас и да ви подкрепя по всяко време от седмицата, независимо от това, дали имате тежък работен ден, смятате да спортувате, да се видите с приятели или пък да изкачите поредния планински връх, който сте набелязали в своя бъкет лист.

Ето защо:

Той е компактен, гъвкав и мощен

Samsung Galaxy Z Flip4 може лесно да се побере във всеки джоб, което го прави изключително удобен спътник във всякакви житейски ситуации. Той е едновременно мощен, малък и компактен, когато е сгънат, и абсолютно пълноразмерен смартфон, когато е разгънат.

Galaxy Z Flip4 разполага с 1,9-инчов преден екран, който ще ви даде възможност да използвате още повече функционалности, без да е необходимо дори да отваряте телефона си. Така, например, по време на сутрешния си крос можете да провеждате разговори или да отговаряте на съобщения изцяло от външния екран.

За бърз достъп имате възможност да подредите на предния екран и любимите си приложения, които използвате ежедневно. Така ще можете да боравите лесно със смартфона си, докато чакате на опашка за сутрешното си ароматно кафе или пък докато бързате за следващата си среща. 

Не се плаши от падане, надраскване и дори от вода!

Samsung Galaxy Z Flip4 е проектиран, за да бъде здрав, издръжлив и едновременно с това красив. Той би могъл да ви придружи на всяко уикенд пътешествие, дори и то да е на непристъпно място в планината. Той е снабден с изключително здравото стъкло Corning Gorilla Glass Victus+, а пантата му е защитена от Armor Aluminium - най-здравият алуминий в Galaxy до момента. . Galaxy Z Flip4 не би могъл да се притесни дори от водата, защото е водоустойчив и би могъл да издържи във водни условия на дълбочина 1,5 метра до 30 минути, без да се повреди.

Ще ви помогне да заснемете живота си от нов ъгъл

FlexCam на Galaxy Z Flip4 ще ви помогне да заснемете снимки и видео по нов гъвкав начин. Поставяйки телефона на различни позиции и частично сгънат, бихте могли да използвате нови гледни точки и всевъзможни ъгли, при това без да е необходимо да носите със себе си трипод. Добрата новина тук е, че FlexCam функционалността е оптимизирана за работа с най-популярните социални платформи, включително Instagram, WhatsApp и Facebook, така че можете директно да споделите кадрите със своите приятели и последователи.

Quick Shot пък е функция, с която можете да заснемате селфита с основната камера на телефона, което ги прави по-висококачествени и професионално изглеждащи. Ако пък снимате видео, можете лесно да превключите от Quick Shot към Flex режим, за да продължите заснемането без ръце, без да спирате записа. Така можете да направите впечатляващи рийлсове за Instagram и да заснемете под любопитен ъгъл всяко свое приключение. 

Добрите новини, обаче, не свършват дотук. Случвало ли ви се е да се съберете на парти с приятели и след това да установите, че на нито една от снимките ви не изглеждате добре, просто защото е било твърде тъмно. Nightography възможностите на камерата решавт този проблем, тъй като дори при оскъдно осветление обектите се виждат достатъчно ясно и детайлно благодарение на уголемените пиксели на широкоъгълния обектив. С функцията Super Night Solution пък имате възможност да заснемате и видеа на тъмно, така че да имате чудесни кадри от последната си изява в любимия ви кареоке бар. Изумително, нали?

Можете да го персонализирате спрямо стила и настроението си

С помощта на Galaxy Themes Z Flip4 може да се персонализира спрямо стила и настроението ви, както и да се променя спрямо деня от седмицата. Бихте могли, например, да го превърнете в делови телефон през работните дни и в забавен спътник през почивните. На дисплея можете да сложите собствени снимки и дори видеоклипове, да персонализирате циферблата на часовника и дори да поставите AR емоджита.

В допълнение към това, смартфонът се предлага в пастелните цветове Bora лилаво, розово златно, графит и небесносиньо, които със своя дискретен стил се комбинират лесно и приятно с всякакъв вид облекло. 

Отворен е за видео чат с всички

С помощта на приложението Google Meet можете да използвате Samsung Galaxy Z Flip4 за видео чат по множество креативни начини. Просто сгънете телефона, поставете го на подходяща повърхност и започнете разговор, без да е необходимо да го държите в ръцете си. Така можете да говорите с приятелите си докато готвите, чистите или пък докато правите упражнения в парка.

Ако пък търсите креативни начини да се свържете със своите близки, които живеят в чужбина, можете да организирате дори филмова вечер, с помощта на телефона си. Така чрез синхронизираните видеоклипове можете в реално време да забележите как всички реагират на филма, който гледате заедно.

Успяхме ли да ви вдъхновим? Позирайте със своя Galaxy Z Flip4 и участвайте в конкурс с общ награден фонд 30 000 лв. Не се притеснявайте, ако не притежавате телефона - можете да посетите някой от магазините на търговските партньори на Samsung и да се снимате с него. Повече информация ще намерите на https://zflip4contest.com/

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
8176 0

Свързани новини

Водещи новини