Dahua предлага 5-годишна гаранция за проектно ориентирани продукти

  • 23 май 2022 14:00

  • 1216
  • 0
Dahua предлага 5-годишна гаранция за проектно ориентирани продукти
©

Ханджоу, Китай / 10 май 2022 г. – Dahua Technology, водещ световен доставчик на видео-ориентирани интелигентни IoT решения и услуги, удължава системната и продуктова проектна гаранция до 5 години. Гаранцията обхваща всички решения и продукти на Dahua, по проекти, доставени след 1 януари 2022 г.

„Dahua Technology отдава изключително значение на качеството на продуктите и обслужването на клиентите. Непрекъснато правим всичко възможно, за да гарантираме, че нашите продукти имат надеждно качество, силно представяне и иновативни функции“, казва г-н Боб Чен, вицепрезидент на Dahua Overseas Business Center. „За да оптимизираме разходите на клиентите и допълнително да подобрим стойността на нашите продукти, удължаваме гаранцията на някои продуктови линии безплатно до пет години“, обясни той.

Изпълнението на тази 5-годишна гаранция ще се поддържа от глобалната система за маркетинг и обслужване на Dahua. През годините компанията е създала 57 задгранични дъщерни дружества, представителства и сервизни мрежи в Азиатско-Тихоокеанския регион, Северна Америка, Европа, Африка и други региони и е създала повече от 150 оторизирани сервизни центрове за клиенти. Тази ефективно сервизна мрежа ще помогне на клиентите да се възползват от петгодишното гаранционно обслужване без притеснения.

Списък на продуктите, обхванати от 5-годишната гаранция: 

*Конкретните продукти, обхванати от 5-годишната гаранция, варират в зависимост от страната и региона. За подробности, моля, свържете се с вашия доставчик.

*5- годишната гаранция не включва консумативи като вентилатори, батерии и други аксесоари.  За подробности, моля, свържете се с местния доставчик.

Тази нова 5-годишна гаранция е безплатна за всички клиенти и не изисква допълнително заплащане, което им осигурява спокойствие след покупката. Dahua Technology ще продължи да предоставя висококачествени продукти, отлична глобална система за обслужване и коректни доставки, така че клиентите да могат да се възползват от стойността на продукта дългосрочно, без това да се отразява на бюджета им.

Повече за Dahua Technology

Dahua Technology, водещ световен доставчик на видео-ориентирани интелигентни IoT решения и услуги. Базирана на технологични иновации, предлага решения за сигурност от край до край, системи и услуги, създадени за да придават добавена стойност в градска среда, корпоративното управление и на потребителите. С повече от 22 000 служители (над 50% ангажирани в научноизследователска и развойна дейност), Dahua е внедрила своите продукти, решения и услуги в 180 страни и региони, покривайки ключови индустрии, включително интелигентен град, управление на трафика, търговия на дребно, банкиране и финанси, енергетика и др. От 2014 г. Dahua Technology се оценява като втория по големина в света доставчик на оборудване за видеонаблюдение и е класирана на 2-ро място в списъка на a&s Security 50 в продължение на 4 последователни години.

Научи повече на сайта Dahua Blog

Екипите в София, Пловдив, Варна и Бургас са на разположение за професионални и индивидуални оферти и консултации.

СисТех България е национален лидер в доставката, адаптирането и подготовка на проекти и решения за видео-ориентирани интелигентни продукти, решения и услуги за сигурност.

(платено съобщение)

Novini.bg
1216 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини