Dahua Technology представя HDCVI 6.0 PLUS

  • 22 март 2022 09:00

  • 1669
  • 0
©

През последните години Dahua непрекъснато подобрява своето технологично лидерство в HDCVI общността чрез своята класа в изпълнението по отношение на разделителна способност, интелигентността и използваемостта. Миналата година с основаването на технологията HDCVI 6.0 Dahua представя HDCVI 6.0 PLUS с нови Real 5MP и Super Adapt технология. Тази изцяло нова технология осигурява превъзходно визуално изживяване чрез своето 4K в реално време, чрез Real 5MP решението си и чрез AI кодиране като същевременно поддържа същото HDD хранилище. Super Adapt технологията гарантира, че камерата винаги предoставя предпочитаното качество на изображение.

Решението TiOC подава прецизен сигнал (аларма) за реалната цел. В допълнение, HDCVI с подобрен AI може да идентифицира хора и превозни средства във видео, да предупреждава потребителите с точни сигнали (аларми) и позволява бързо търсене по тип на алармата човек или превозно средство. HDCVI 6.0 предоставя нови възможности и осигурява по-икономични и по ефективни решения на клиентите.

Основни технологии

Real 5MP• Real 5MP е уникална за пазара на HD-Over-Coax.

• Съотношението 16:9 пасва по-добре за HD дисплеите и се постига по-добро и неизкривено 5MP изображение.

• 5MP висока разделителна способност и голямо FOV гарантират надеждност при наблюдение в критични области.

• 5MP@25fps изходът осигурява по-плавно движение на наблюдаваната сцена.

Super Adapt

•Super Adapt камерата може да разпознава и да се приспособява към различни среди на наблюдение на закрити и на открити пространства, както и на места с интензивно осветление, осигурявайки отлично изображение.

• Не е необходимо ръчно отстраняване на проблеми по изображението, което значително спестява разходите за инсталаторите.

AI Coding

• Dahua AI издига видео компресията на ново ниво посредством контекстно-съобразено кодиране, което може да избегне шум и да създаде по-детайлни изображения.

• Спестява 50% от трафика и от разходите за съхранение в сравнение с H.265 като запазва желаното качество на изображението.

• AI кодирането, базирано на CBR (постоянна скорост на предаване), гарантира съвместимост и стабилност на кодирането и декодирането.

4K Real-time

• 4K в реално време е уникална за пазара на HD-Over-Coax.

• Предоставя възможност за изображение с до 30 кадъра в секунд, което води до по-добро визуално изживяване.

• Предлага високо качество на изображението, което позволява да получим най-малките детайли, дори при голяма наблюдавана площ.

• AI кодирането спестява разходи за съхранение, позволявайки на потребителите да се насладят на предимствата на надграждането до по-висока разделителна способност като същевременно поддържа текущите разходи за съхранениe.

TiOC

TiOC, известен като камера три в едно, интегрира 24/7 цветно изображение (full-color), активна защита и AI в едно интелигентно, иновативно решение, спестяващо значително време и финансови разходи за дистрибуторите и инсталаторите. В HDCVI системата всички AI функции се реализират от XVR. TiOC може точно да идентифицира потенциалните рискове и ефективно да предупреждава за нарушители, активно защитавайки живота на хората и сигурността на имуществото.

В сравнение с традиционното видеонаблюдение, HDCVI AI класифицира хора и превозни средства в изображение, което улеснява потребителите да се фокусират върху реални заплахи, подобрявайки ефективността при търсене на целта.

В допълнение, Dahua предоставя цялостно решение за изкуствен интелект (AI) с 4K UHD и Full-Color камера, за да гарантира висока точност и да осигури висока ефективност на управление чрез единен DSS и DMSS.

СисТех България е национален лидер в доставката, адаптирането и подготовката на проекти и решения за видео-ориентирани интелигентни продукти, решения и услуги за сигурност.

За повече информация и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: office@systeh.bg, телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в СофияВарнаПловдивБургас.

(платено съобщение)

Novini.bg
1669 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини