Dahua DeepHub Smart Interactve Whiteboard – Интерактивен дисплей

  • 21 март 2022 10:13

  • 1391
  • 0
©

Dahua DeepHub – интерактивен дисплей с All-in-One дизайн, който улеснява ежедневната работа, деловите срещи и включва безжично прожектиране, писане на бяла дъска, видео управление на конференции и файлове.

Осигурява удобство, ефективна работна среда и ползотворно сътрудничество.

4K UHD сензорен екран

65"/75"/86" 4K UHD (3840×2160) DLED дисплей с технология за отблясъци осигурява резки изображения и ярки цветове.

Безжична прожекция

Поддържа безжична връзка с едно докосване – прожектиране от лаптоп, таблет, мобилен телефон и др., предоставяйки удобна и ефективна работа.

Интелигентен интерактивен дисплей (Whiteboard)

Гладко изживяване при писане с по-малко от 35ms закъснение при писане и до 20 точки на едновременен допир, което го прави идеален за брейнсторминг и споделяне на идеи.

Видео конференция

Вградената 4K камера и осемте микрофона осигуряват реалистична визуална и аудио комуникация. Устройството е съвместимо с обикновен софтуер за видеоконферентна връзка на трети участник.

Управление на файлове

Позволява споделянето на съдържание от срещи чрез сканиране на QR код. За по-голяма сигурност споделените файлове могат да бъдат криптирани.

Заключване с пръстов отпечатък

Устройството поддържа функцията заключване с пръстови отпечатъци, което повишава сигурността на достъп и защитата на информация.

Приложение

- Голяма зала за срещи

Предлага висококачествено аудио и видео производителност, което го прави подходящ за семинари, бизнес преговори и обучения.

- Главен офис

Носи уникално потребителско преживяване и високо ниво на личната сигурност.

- Стая за срещи

Практическите функции на устройството и лесното опериране отговаря на изискванията на ежедневните срещи и по този начин подобрява производителността.

- Изложбена зала

Предоставя интерактивни методи за промоции и лесно взаимодействие с посетители, което помага за подобряване на корпоративния имидж.

- Отворена офис зона

Насърчава споделянето на идеи и екипното сътрудничество чрез свободно писане и лесно анотиране.

СисТех България е национален лидер в доставката, адаптирането и подготовката на проекти и решения за видео-ориентирани интелигентни продукти, решения и услуги за сигурност.

За повече информация и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: office@systeh.bg, телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в СофияВарнаПловдивБургас.

(платено съобщение)

Novini.bg
1391 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини