Време е за новогодишни обещания! Ето как тази година наистина да ги изпълните!

  • 26 ноември 2021 09:44

  • 4621
  • 0
Време е за новогодишни обещания! Ето как тази година наистина да ги изпълните!
©

Ето че неусетно почти стигнахме до края на 2021 година и вече е време за равносметка. Дойде моментът да се замислим какво искаме да оставим в настоящата година, какво искаме да вземем с нас и какво имаме желание да променим през следващата.

Без съмнение едно от нещата, които всички си обещават е да бъдем по-здрави, да се грижим за себе си и да отделяме повече време за движение, спорт и тренировки в ежедневието си. Това безспорно е едно от най-смислените обещания, които можем да си направим, но и може би най-трудно осъществимото. А причината се крие във факта, че забързаността на часовете, дните и минутите сякаш ни поглъща и понякога ни е трудно да въведем структура в навиците си.

Затова тази година ви предизвикваме да бъдете проактивни и да се сдобиете с помощник, който да ви мотивира всеки ден в това ново начинание. Той ще има за задача да ви оказва ежедневно съдействие с тази нелека задача, която обаче ако успеете да разрешите, ще ви се отблагодари с тонус, виталитет и много добро отношение. Най-добрият избор за спътник в мисията да останете активни са новите смарт часовници на Samsung – Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic.

 

Часовниците Samsung Galaxy Watch4 не само ще измерват броя крачки, пулса и ще показват часа и датата. Те са много повече. Ще ви дадат възможност да проследите прогреса си от началото на годината до нейния край. Как? Те са снабдени с уникален 3 в 1 сензор BioActive, благодарение на който ще можете винаги и навсякъде да можете да измерите телесния си състав. Този малък сензор  измерва само за 15 секунди данни като скелетна мускулатура, индекс на метаболизма, телесната вода и процента на телесните мазнини. Така можете лесно и успешно да следите напредъка си, както от часовника си, така и на смартфона си в приложението Samsung Health.

Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic предлагат и детайлен мониторинг на здравния ви статус, който също можете да следите ежедневно и в реално време. Анализът включва ключови фактори като: измерване на нивото на кислород в кръвта, засичане на хъркане по време на сън, проследяване на съня, измерване на кръвното налягане и ЕКГ. Освен това вашият умен помощник би могъл да ви даде персонализирани съвети как да подобрите качеството на своята почивка спрямо получените резултати.

Новите „умни“ часовници предлагат различен тип тренировки, които ще ви позволят лесно да създадете своята фитнес програма и едновременно с това да проследите детайлно напредъка си. Така имате възможност да контролирате дневната си активност,  да измерите изгорените калории въз основа на сърдечната честота, както и да участвате заедно със свои приятели в предизвикателства за направени крачки на ден, в които да получавате значки и точки за допълнителна мотивация.

Часовниците от серията Galaxy Watch4 са снабдени с нова софтуерна платформа Wear OS Powered by Samsung, която е плод на силното партньорство на Samsung с Google. Благодарение на тази операционна система и съвместните усилия на двата технологични гиганта, можете да използвате в ежедневието си по още по-пълноценен начин приложения като Adidas Running, Calm, Strava и YouTube Music.

 

Друг акцент е приложението Google Pay, което вече е достъпно и в България. С негова помощ можете бързо и лесно да направите безконтактно плащане директно от китката на ръката си. Щом веднъж добавите дебитните или кредитните си карти, Google Pay защитава вашите данни и ви позволява да правите онлайн и офлайн плащания в сайтове, в приложения и магазини.

 

Samsung Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic  биха могли да се превърнат в истински функционален и смислен коледен подарък, който използвате на практика всеки ден. Те се предлагат с голямо разнообразие от каишки, а освен това циферблатите им могат да се персонализират, спрямо личните ви предпочитания. Galaxy Watch4 е с модерен и минималистичен дизайн, което го прави подходящ аксесоар за всяка визия. Предлага се в цветове като маслено зелено, черно, сребристо и розово. Корпусът му е в два размера – 40 и 44мм. Galaxy Watch4 Classic е с размери 42 и 46мм. Неговият дизайн е вдъхновен от класическите часовници в черно и сребристо.

И това не е всичко - сега можете да се сдобиете с часовник от серията Galaxy Watch4 на половин цена. Промоцията е валидна до 28.11.21 г. за всеки, който закупи мобилно устройство Samsung Galaxy от избрана селекция устройства от партньорската търговска мрежа на Samsung. Така имате шанса тази Коледа да си подарите нов телефон в комплект с чисто нов функционален часовник на половин цена.

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
4621 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини