СисТех България с още предложения за професионалистите в системите за сигурност и Структурните Кабелни Системи

  • 01 ноември 2021 13:25

  • 2185
  • 0
СисТех България с още предложения за професионалистите в системите за сигурност и Структурните Кабелни Системи
©

Светът се промени много в последните две години – коронавирусът наложи дистанционната форма на работа и обучение, а нашият дом се превърна в мултиплекс. Срещите вече са предимно виртуални, пренасящи видео и аудио съдържание за голям брой участници.

Развитието на съвременните технологии и силният ръст в продажбите на устройства за умни сгради и умен дом са резултатите от тенденцията все повече хора да поставят в домовете си смарт устройства с интернет свързаност. Драстично се увеличи стриймингът на 4К и 8К видео съдържание при видеоплатформите и IP телевизията. Всичко това подчерта необходимостта от бърза и надеждна сградна структурна кабелна система с висока скорост и дългогодишна гаранция, която да обезпечи работата и с променящите се технологии далеч напред във времето.   

В съвременните сгради Ethernet комуникацията се превърна в стандарт не само за интернет свързаността, но е използвана и от множество допълнителни подсистеми като телефония, видеонаблюдение, домофонни системи и др. Така мрежовата свързаност агрегира в себе си...всичко!

SysTeh, в крак с пазара и технологиите, предлага решения за медна и оптична структурна кабелна система с 25 годишна гаранция от NIKOMAX – водеща руска компания за СКС с повече от 20 години опит и сертифицирани милиони точки за достъп.  Всички продукти са в съответствие с ISO/IEC 11801 и EN 50173.

Медните и оптични кабели, предлагани от СисТех България, са в съответствие с CPR регулацията за завишени изисквания по степента на негоримост на строителните материали, влагани в сгради (EU) No 305/2011), EN 50575:2014), приета през 2017 г. в Европа. Гамата на NIKOMAX се допълва и от продукти Cat.8 за медна мрежа, поддържащи скорост на свързаност до 40 gbps на до 30 метра разстояние.

SysTeh и NIKOMAX организират периодични безплатни курсове на обучение за инсталатори, в съответствие с всички нови тенденции, изисквания и стандарти при изграждането на СКС.

Допълвайки кабелната свързаност при СКС, ние предлагаме пълна гама комуникационни шкафове Security Professionals, произведени в заводите на водещ турски производител. Важна част от портфолиото ни са специализираните сървърни шкафове с възможност за мониторинг и контрол на средата с помощта на детектори за температура, влага, дим и следене на вратите за достъп до оборудването.

Решенията за сървърни клетки по специфични размери с топъл или студен коридор също са предвидени в продуктовата ни гама. Не са подминати и външните IP66 защитени шкафове, оборудвани с климатична система, както и гамата специализирани шкафове по стандарт на NATO EN1522/1523 Fb6 7.62x51 Fb7 7.62x51 NATP AP с двойни армирани врати. Продуктовият ни каталог включва и шумозащитени шкафове, подходящи за болници, библиотеки и малки офиси без специализирано сървърно помещение, редуцирайки нивото на шум с до 55 dB.

Защо да изберем структурна кабелна система NIKOMAX?

Продуктите на NIKOMAX се отличават с изключително широка гама в няколко серии. Марката предоставя 25 годишна системна гаранция за мрежите. За лесното използване на продуктите са разработени специфични инструменти, пестящи много време на инсталаторите. Може да разчитате на:

- Иновативност – гама ъглови пач панели.

- Лесно администриране – цветни кийстон жакове и LED система за мониторинг на свързаността.

- Сигурност – пач корди със заключване, осигуряващи две нива на достъп до оборудването.

- Гъвкавост – кабелите се произвеждат в три серии и могат да бъдат произведени с цвят и вид на изолацията по задание.

СисТех България е национален лидер в доставката, адаптирането и подготовка на проекти и решения за видео-ориентирани интелигентни продукти, решения и услуги за сигурност.

За повече информация и поръчки се свържете с вашия търговец или на: office@systeh.bg, телефон 0897 807 600, както и в офисите ни в страната – София, Варна, Пловдив, Бургас.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
2185 0

Свързани новини

Водещи новини