Голям интерес към безплатния курс за сертифициране на СКС инсталатори за партньори на СисТех България

  • 25 юни 2021 10:00

  • 1037
  • 0
Голям интерес към безплатния курс за сертифициране на СКС инсталатори за  партньори на СисТех България
©

Инвеститорите вече знаят, че трябва да поискат гаранция за инсталираната структурна кабелна система (СКС) на своите сгради. Гарантираните като качество и сертифицирани СКС дават надежден трафик и опростен мрежов мениджмънт. Всичко това позволява изградената инфраструктура да функционира максимално дълго време при по-висока надеждност.

В крак с изискванията на сектора през април СисТех и NIKOMAX организираха курс за СКС инсталатори за изграждането на сертифицирани СКС  мрежи, покрити от системна гаранция на производителя. Курсът беше предназначен за техници, които инсталират и поддържат завършени системи с медни и оптични компоненти.

Поради големия интерес към обучението организаторите от СисТех и NIKOMAX обявиха допълнителни две дати за курса за безплатно сертифициране на инсталатори.

Обучението беше на английски език в няколко модула: общ преглед на продуктите; терминология; концепции; стандарти; продукти и категории в гамите на NIKOMAX; правила и методи за инсталиране на NIKOMAX структурните кабелни системи.

Изпитът е онлайн тест със 72 въпроса, а за да премине успешно всеки участник трябваше да даде над 70% верни отговори.

Шестнайсет участници завършиха успешно курса и получиха документ за сертифициран инсталатор на NIKOMAX СКС с валидност 2 години.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
1037 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини