SysTeh представя гъвкави и умни видеодомофонни системи от Dahua Technology

19 март 2021 11:07

SysTeh представя гъвкави и умни видеодомофонни системи от Dahua Technology
©
590 1

В последните няколко години, търсенето на иновативни видеодомофонни системи за съвременните жилищни сгради и комплекси нараства с бързи темпове. Чрез тях, достъпа до нашите жилища става все по-удобен и лесен. Вече дори е възможен контрол и достъп чрез дистанционно управление през специално създадено мобилно приложение.

Вътрешното тяло на системата представлява сензорен 7’’ TFT LCD дисплей. Има възможност да се добавят алармени сензори за 6 различни зони, като могат да работят в 4 режима. Системата е с множество потребителски функции.

Външното тяло е снабдено с IP камера с висока разделителна способност 2 MP, IR подсветка за нощно наблюдение и сензорен 8’’ IPS дисплей. Отварянето на вратата става посредством избора на една от следните функции: разпознаване на лица, парола, карта, пръстов отпечатък или дистанционно отключване (през мобилно приложение или от вътрешно устройство).

Портиерна станция с 10’’ TFT LCD дисплей, камера, слушалка, микрофон. Осъществява връзка с всички абонати/апартаменти. Управлява и наблюдава всички устройства, както и прилежащите монтирани камери на сградата.

Знаете ли, че ...?

    •    Функцията с лицево разпознаване вече е с точност до 99%.
    •    Базата данни на едно устройство вече е до 100 000 лица и пръстови отпечатъци. Това е два пъти населението на град Плевен, например.
    •    Ако не сте у дома, можете да получавате известие при всяко позвъняване на мобилното приложение.
    •    Може да използвате IP камерата от външно домофонно устройство и като камера за видеонаблюдение в реално време, като я добавите в NVR или XVR рекордер.
    •    Вътрешните домофони вече позволяват свързване (най-вече на децата ) със съседите.
    •    Портиера на комплекса или блока може да ви информира за посетител, чрез текстово съобщение или видеовръзка, както и да изпраща групови съобщения на целия комплекс при нужда...или купон.
    •    Ако не сте си вкъщи и ви позвънят могат да ви оставят видео съобщение, което после да прегледате.
    •    Видеодомофоните вече съхраняват записите от минали позвънявания и отключвания на вратата, като лесно може да се прегледат от вътрешното домофонно тяло.

СисТех България е национален лидер в доставката, адаптирането и подготовка на проекти и решения за видео-ориентирани интелигентни продукти, решения и услуги за сигурност.

 

(платено съобщение )

Novini.bg
590 1

Коментари (1)

Добави коментар
ХХХ

2021.03.19 | 11:08

45527
ПРИ КОМУНИЗМЪТ НА ТОДОР ЖИВКОВ БЕШЕ ИСТИНСКИ РАЙ ПОСТРОИХА СЕ НАЙ-МНОГО ПЪТИЩА БИБЛИОТЕКИ КИНА ТЕАТРИ И УЧИЛИЩА ПО УЛИЦИТЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ВИДИ ДОРИ ЕДИН ПРОСЯК ПОСТРОИ СЕ АЕЦ КОЗЛОДУЙ И ОЩЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ИМАМЕ ТОК ПОСТРОИ СЕ ЦЯЛОТО ВОДОСНАБДЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИ ЯЗОВИРИ ВСЕКИ ИМАШЕ ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА И НЯМАШЕ ЕДИН БЕЗРАБОТЕН ВСЕКИ ДЕН СЕ ОТКРИВАХА ЗАВОДИ И ЦЕХОВЕ А ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО БЕШЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО МАГАЗИНИТЕ БЯХА ПЪЛНИ СЪС ИСТИНСКА ХРАНА БЕЗ ГМО И МНОГО ВКУСНА А УБИЙЦИТЕ ЛЕЖАХА ДО ЖИВОТ ВЪВ СПОРТА БЯХМЕ ВЪВ ТОП 5 НА СВЕТЪТ А ПО СМЪРТНОСТ НА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА И НАСЕЛЕНИЕТО СЕ УВЕЛИЧИ СЪС 3 МИЛИОНА НЯМАШЕ ГРУПИРОВКИ И МАФИОТИ ВСЕКИ ИМАШЕ ПО 2-3 ЖИЛИЩА А ОБРАЗОВАНИЕТО БЕШЕ НОМЕР 1 ВЪВ ЕВРОПА СЕГА Е ТОЧНО ОБРАТНОТО КОИТО НЕ ВЯРВА ЧЕ Е БИЛО ТАКА ДА ПОПИТА РОДИТЕЛИТЕ СИ НЕКА ХОРАТА КОЙТО СА ЖИВЕЛИ ПО ТОВА ВРЕМЕ КАТО МЕН ДА СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ БЕШЕ ТАКА А ТЕЗИ КОЙТО НЕ СА ДА НЕ ПИШАТ ПО ТЕМАТА

Добави коментар

Водещи новини